MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης γίνεται Μικρός Πρίγκιπας

Η είδηση για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παιδικές παραγωγές της χειμερινής σεζόν – μια συνεργασία των Αθηναϊκών Θεάτρων και της δραστήριας ομάδας «Μαγικές σβούρες».

Monopoli Team

Τα Αθηναϊκά Θέατρα ανακοινώνουν την πρώτη τους συνεργασία με τις Μαγικές Σβούρες για να παρουσιάσουν από τον Οκτώβριο, το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, στο Θέατρο Μικρό Χορν. Στον ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Η παράσταση θα χαρίσει μία μαγική εμπειρία σε κάθε παιδί. Θα μιλήσει στην καρδιά του, όπως ένα παιχνίδι – σαν κρυφτό και κυνηγητό μαζί – θα το αγγίξει σαν ένα χάδι απαλό, σαν ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

«Ο μικρός πρίγκιπας» θα είναι μία παράσταση-κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους να αφήσουμε τη λογική στην άκρη και να συλλαβίσουμε ξανά τα ονόματά μας, να ζωγραφίσουμε τα όνειρά μας, να στροβιλιστούμε επάνω από τη γη, να μπορέσουμε να δούμε πέρα από την άκρη του δαχτύλου μας και να ακούσουμε τη «μουσική στα βήματα ενός φίλου» που λέει και η Αλεπού.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b