MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Κάθαρσις»: Η συνέχεια του «Έτερος Εγώ» έρχεται το φθινόπωρο στην COSMOTE TV

Ο νέος κύκλος επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ», με τίτλο «Κάθαρσις», θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το φθινόπωρο του 2020.

Monopoli Team

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή COSMOTE TV.

Η νέα σεζόν, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις» και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV, το φθινόπωρο του 2020. Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.

Υπόθεση

Στον κύκλο 8 επεισοδίων του «Έτερος εγώ-Κάθαρσις», μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Πέτρος Λαγούτης

Ηθοποιοί

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Τάσος Νούσιας

Βίκυ Παπαδοπούλου

Μάνος Βακούσης και Πέτρος Λαγούτης

Το καστ αποτελειται από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Ορφέας Αυγουστίδης

Κατερίνα Διδασκάλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ9 παιδικές σειρές που βλέπουμε φανατικά στα κανάλια της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:

Παραγωγή: COSMOTE TV

Εκτέλεση Παραγωγής: BLONDE

Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας

Production Designer / Line Producer: Ηλίας Λεδάκης

Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar

Παραγωγός: Φένια Κοσοβίτσα

Η σειρά «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b