MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 10 προτάσεις για την Τετάρτη 29 Ιουλίου

Θέατρο, συναυλίες, σινεμά – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Ρένα Μόρφη
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ρένα Μόρφη στην Τεχνόπολη

Η Ρένα Μορφή, η ερμηνεύτρια με τα χίλια πρόσωπα, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη μουσικοχορευτική νουβέλα της «Σάμπα Τσικίτα» υπό τον Αθηναϊκό ουρανό. Παλιοί, νεότεροι, ακόμη πιο νέοι και ακόμη πιο παλιοί, Ευρωπαίοι και Λατινοαμερικάνοι, θα είμαστε εκεί για να χορέψουμε στις καρέκλες μας και να τραγουδήσουμε μαζί με την οικοδέσποινα, Los Anjeles Azules, Δεληβοριά, Ζαμπέτα, Κούμαρη, και άλλους πολλούς.
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 21:00
10€, 12€, 14€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Επετειακή συναυλία για τα 95α γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, γιορτάζοντας την συμπλήρωση 95 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη (1925), διοργανώνει σειρά συναυλιών προς τιμήν του. Θα παρουσιαστούν εμβληματικά τραγούδια του που «σημάδεψαν» τον ελληνισμό. Οι τέσσερις καταξιωμένοι ερμηνευτές, Ρίτα Αντωνοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Ζαχαρίας Καρούνης και Μπέττυ Χαρλαύτη, επικυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την διαχρονικότητα των μηνυμάτων της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη.
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 20:30
Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης  εδώ.
Πλατεία Θησείου

Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Άλσος

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται για δύο μουσικές βραδιές στο Άλσος. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής Μαραβέγιας αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 21:00
Από 15€ έως 30€ 
Θερινό Θέατρο Άλσος, Πεδίον του Άρεως

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην Σαρωνίδα

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Σπείρα και φίλοι μουσικοί εμφανίζονται σε θερινά σινεμά της Αττικής έως τις 31 Ιουλίου, παρουσιάζοντας τις δικές τους «Σπιτικές συναυλίες».
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 21:30
 15€ * παιδιά έως 12 ετών δωρεάν
Τριανόν Cinemax, Κεφαλληνίας 4, Σαρωνίδα

Περιμένοντας τον Γκοντό

ΘΕΑΤΡΟ

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμουελ Μπέκετ στο Κηποθέατρο Παπάγου

Το σπουδαίο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα.
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 21:00
17€
Κηποθέατρο Παπάγου, Χολαργός

Η Σπείρα του Έρωτα, στο Δημοτικό Θέατρο Κολωνού

Μια μουσικό-θεατρική παράσταση με την Ανδρομάχη Δαυλού και τον Άρη Γραικούση. Πρόκειται για μια μελοποιημένη συρραφή θεατρικών κειμένων μεγάλων συγγραφέων, που μιλούν για τον έρωτα και ενώνουν το χθες με το σήμερα ως αντίδοτο της πρωτόγνωρης και αποστασιοποιημένης πραγματικότητας που βιώνουμε.
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 21:00
8€, 10€
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού,  Ιωαννίνων & Καπανέως, Κολωνός

Το δάνειο

Το δάνειο, του Τζόρντι Γκαλθεράν στην Ηλιούπολη

Η κωμωδία «Το δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, θα παρουσιαστεί απόψε το βράδυ στην Ηλιούπολη στο Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής». Στους δύο ήρωες του έργου απολαμβάνουμε τον Σωτήρη Χατζάκη και τον Δημήτρη Μυλωνά που υπογράφει και τη σκηνοθεσία. Τετάρτη 29 Ιουλίου, 21:00
10€ – 15€
Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δ.Κιντής», Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Περίπατος στην Επίδαυρο με τον Βασίλη Παπαβασιλείου

Μία εβδομάδα περιήγησης στα λιβάδια του θεάτρου και της ιστορίας με ξεναγό τον Βασίλη Παπαβασιλείου μας περιμένει από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, στην περιοχή της Επιδαύρου. Μέσα σε πορτοκαλεώνες, γραφικές διαδρομές στη φύση και στάσεις σε ιστορικά μνημεία της αρχαιότητας, ο Βασίλης Παπαβασιλείου θα περιπλανηθεί σε γνωστά -και μη- μονοπάτια της ιστορίας του θεάτρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Καθημερινά, 10:00 – 21:00
Κόστος προγράμματος: 160€, εναλλακτικά 15€ το δίωρο
Επίδαυρος

ΒΙΒΛΙΟ

Παρουσίαση του βιβλίου «Επί λέξει, Η τάξη της Λίνας»

Απόψε θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του Polis café στο κέντρο της Αθήνας η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Επί λέξει, Η τάξη της Λίνας». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θράσος Καμινάκης.
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 20:00
Είσοδος ελεύθερη
Polis café (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα)

City Drive – In στο ΟΑΚΑ

CITY DRIVE-IN CINEMA

Φτηνά Τσιγάρα, στο ΟΑΚΑ

Μια καλοκαιρινή νύχτα στην Αθήνα, ένας σύγχρονος μποέμ φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε τηλεφωνικό θάλαμο. Ταυτόχρονα βλέπουμε σκηνές από την καθημερινή του ζωή κυρίως σ’ ένα σοφιστικέ cafe, στο διαμέρισμα ενός τρελού φίλου του ή σε μια υπόγεια διάβαση, τόπο ραντεβού με δύο μαφιόζους, που θυμίζουν περισσότερο φιγούρες μπουρλέσκ κωμωδίας.
Η ελληνική ρομαντική κωμική ταινία του 2000 σε σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη με τους Ρένο Χαραλαμπίδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Κώστα Τσάκωνα, Άλκη Παναγιωτίδη, Μάνο Βακούση, Τάκη Σπυριδάκη.
Τετάρτη 29 Ιουλίου, 21:00
5€ – 14€
ΟΑΚΑ, Κηφισίας 37, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b