MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 προτάσεις για την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020.

Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

O Παύλος Παυλίδης με τον Φώτη Σιώτα στην Τεχνόπολη

Ο Παυλίδης και ο Σιώτας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στην συναυλία τους στην Τεχνόπολη, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.
Τετάρτη 22 Ιουλίου, 21:15
13€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, Γκάζι

Η Χορωδία της ΕΛΣ στην Ακαδημία Πλάτωνος

Η Χορωδία της ΕΛΣ συμμετέχει στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με μια μεγάλη συναυλία, υπό την διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος χορωδιακά αποσπάσματα από όπερες του Τζουζέππε Βέρντι και στο δεύτερο μέρος αθηναϊκά και επτανησιακά τραγούδια, καθώς και τραγούδια από οπερέτες. Δείτε το πρόγραμμα της συναυλίας εδώ.
Τετάρτη 22 Ιουλίου, 19:30
Είσοδος ελεύθερη
Ακαδημία Πλάτωνος, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολωνός

Χορωδία της ΕΛΣ

Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα στο σινέ «Τα χρόνια της Αθωότητας»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Σπείρα και φίλοι μουσικοί θα εμφανιστούν σε διάφορα θερινά σινεμά της Αττικής από τις 22 έως και τις 31 Ιουλίου, παρουσιάζοντας τις δικές τους «Σπιτικές συναυλίες». Σήμερα Τετάρτη κάνουν στάση στο Λαύριο, στο σινέ «Τα χρόνια της Αθωότητας».
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, 21:30
15€ * τα παιδιά έως 12 ετών εισέρχονται δωρεάν
Τα Χρόνια της Αθωότητας Cinemax Θερινός. Λεωφ. Σουνίου 6 (έναντι ΟΤΕ), Λαύριο

The Boy live στο Bios

The Boy, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη, θα παίξει για πρώτη φορά το άλμπουμ «Αντιλόπη», θα διαβάσει εσωτερικούς μονολόγους απο τους ανθρώπους που βλέπει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, θα παίξει τα τραγούδια του που του αρέσουν, θα κρατάει αποστάσεις και πολλά άλλα.
Τετάρτη 22 Ιουλίου, 21:00
7€
Bios, Rooftop, Πειραιώς 84, Αθήνα

Οιδίπους

ΘΕΑΤΡΟ

Οιδίπους, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, σε καλοκαιρινή περιοδεία

Η παράσταση «Οιδίπους», μια σύνθεση βασισμένη στον «Οιδίποδα Τύραννο» του Σοφοκλή και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία, σε διασκευή της Θεοδώρας Καπράλου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά, θα ξεκινήσει περιοδεία σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής και της επαρχίας.
Τετάρτη 22 Ιουλίου, 21:30
Από 15€
Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια

Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα

Σεξ Λεξικόν, η επιστήμη του έρωτα στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Έρωτας. Τι είναι ο έρωτας; Αν δεν περάσεις από σαράντα κύματα, δεν θα τον ανακαλύψεις. Έτσι και ο Τάκης (Γιώργος Αμούτζας) και η Κάτια (Ήρα Παπακωνσταντίνου), δύο ερωτευμένοι δεκαεπτάχρονοι στην εποχή του 1978, μία εποχή προσδοκιών, διεκδικήσεων και μετασχηματισμών, θα κάνουν τη βουτιά τους στην υπέροχη τρικυμία του έρωτα. Η ιστορία δύο παιδιών, που μας θυμίζει με απόλυτη τρυφερότητα και χιούμορ, εκείνη την πρώτη φόρα, η οποία διέπεται από τα ίδια, διαχρονικά συναισθήματα είτε στην εποχή της μεταπολίτευσης είτε στη σύγχρονη εποχή αλλά και σε κάθε εποχή.
Τετάρτη 22 Ιουλίου, 21:30
Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι
10€ – 15€

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ημερολόγιο για περαστικούς στα τέλη του αιώνα, στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθήνας

Η σκηνική καντάτα του Περικλή Κούκου το «Ημερολόγιο για περαστικούς στα τέλη του αιώνα» σε κείμενα του Χριστόφορου Χριστοφή, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 1996, θα παρουσιαστεί σε νέα σκηνική απόδοση από μια ομάδα νέων καλλιτεχνών Τάκης Τζουνάκος (πιάνο), Όλγα Πάσχου (φωνή), Γιώργος Χρανιώτης (αφηγητής), Ειρήνη Καράγιαννη (φωνή), στον μοναδικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στην Αθήνα και στη Μονή Δαφνίου.
Τετάρτη 22 Ιουλίου, 19:30
Η εκδήλωση είναι δωρεάν. Οι θεατές θα πληρώνουν μόνο το εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο.
Ρωμαϊκή Αγορά Αθήνας, Πολυγνώτου 3, Αθήνα

Περιμένοντας τον Γκοντό, στο Θέατρο Πέτρας

Το «Περιμένοντας τον Γκοντό», το αριστουργηματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο σήμερα, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα.
Τετάρτη 22 Ιουλίου, 21:15
Από 13€
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b