MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 10 προτάσεις για την Τρίτη 21 Ιουλίου

Θέατρο, συναυλίες, χορός – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020.

Μόνικα
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μόνικα στο Ηρώδειο

Το Ηρώδειο θα στολιστεί με τα χρώματα ενός όμορφου ελληνικού κήπου σε μια μοναδική συναυλία, στην οποία η Μόνικα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο της ελληνόφωνο άλμπουμ. Το αποτέλεσμα πλαισιώθηκε από την κατάλληλη ομάδα και αναμένεται να «ανθίσει», με τη συμμετοχή του κοινού, στην καρδιά του Ηρωδείου.
Τρίτη 21 Ιουλίου, 21:00
8€ – 45€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

The Boy live στο Bios

The Boy, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη, θα παίξει για πρώτη φορά το άλμπουμ «Αντιλόπη», θα διαβάσει εσωτερικούς μονολόγους απο τους ανθρώπους που βλέπει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, θα παίξει τα τραγούδια του που του αρέσουν, θα κρατάει αποστάσεις και πολλά άλλα.
Τρίτη 21 Ιουλίου, 21:00
7€
Bios, Rooftop, Πειραιώς 84, Αθήνα

Δημήτρης Μυστακίδης

Ο Δημήτρης Μυστακίδης στην Τεχνόπολη

Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται για μια μουσική βραδιά στην Τεχνόπολη με τίτλο «Τα ρεμπέτικα της κιθάρας 2.0».
Τρίτη 21 Ιουλίου, 21:00
12€-14€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Πειραιώς 100, Γκάζι

Athens Classical Players στον Αρχαιολογικό Χώρο Ελευσίνας

Μία συναυλία του εννεαμελούς Συνόλου Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Athens Classical Players, με έργα Α. Βιβάλντι και Β.Α. Μότσαρτ θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο Ελευσίνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Τρίτη 21 Ιουλίου, 20:30
Αρχαιολογικός Χώρος Ελευσίνας
3€, 6€ προκρατήσεις εδώ.

Antonis Vlachos

Ο Antonis Vlachos στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Ο Antonis Vlachos, ένας ανερχόμενος μουσικός, τραγουδιστής, συνθέτης και performer έρχεται για μία μοναδική συναυλία στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης Δ. Κιντής. Η συναυλία θα περιλαμβάνει επιλογές με τραγούδια από διάφορα είδη (rnb, soul, pop, funk, rock) από τα 70’s έως και το σήμερα. Ακόμα θα παρουσιάσει τραγούδια από το πρώτο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.
Τρίτη 21 Ιουλίου, 21:00
10€
Δημοτικό Θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής)

ΘΕΑΤΡΟ

Οιδίπους, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, σε καλοκαιρινή περιοδεία

Η παράσταση «Οιδίπους», μια σύνθεση βασισμένη στον «Οιδίποδα Τύραννο» του Σοφοκλή και στο σενάριο του Πιερ Πάολο Παζολίνι για την ομώνυμη ταινία, σε διασκευή της Θεοδώρας Καπράλου και σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά, θα ξεκινήσει περιοδεία σε ανοιχτά θέατρα της Αττικής και της επαρχίας.
Τρίτη 21 Ιουλίου, 21:30
Από 15€
Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

Το τάβλι, του Δημήτρη Κεχαΐδη σε καλοκαιρινή περιοδεία

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παρουσιάζουν «Το Τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη. Μια κωμωδία χαρακτήρων, που αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να πιάσει την καλή».
Τρίτη 21 Ιουλίου, 21:15
10€ – 12€
Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτου Ηλία, Χαλάνδρι

ΧΟΡΟΣ

Χορευτικά σόλι στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

Ο χορός θα δώσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού με τη συμμετοχή χορευτών του Μπαλέτου της ΕΛΣ αλλά και του καταξιωμένου Γιώργου Κοτσιφάκη, σε μια σειρά από χορευτικά σόλι που θα παρουσιαστούν σε εσωτερικούς χώρους Αρχαιολογικών Μουσείων. Ως μια συνομιλία κίνησης και ακινησίας, οι χορευτές θα διηγηθούν καινούργιες ιστορίες πάνω σε χορογραφίες των ίδιων αλλά και των Ιωάννα Πορτόλου, Γιάννη Νικολαΐδη, Χρήστου Παπαδόπουλου και Κωνσταντίνου Ρήγου.
Χορογραφία: Αγάπιος Αγαπιάδης. Χορεύει ο Στέλιος Κατωπόδης
Τρίτη 21 Ιουλίου, 13:30, 14:30, 15:30
4€, 8€ με προκρατήσεις εδώ.
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Βασ. Σοφίας 22

Σύνθεση για έξι σώματα

Σύνθεση για έξι σώματα, της Αντωνίας Οικονόμου σε περιοδεία

Η παράσταση, «Σύνθεση για έξι σώματα», σε σκηνοθεσία – σύλληψη – χορογραφία Αντωνίας Οικονόμου, ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία σήμερα στο Κηποθέατρο Παπάγου και συνεχίζει στο Αμαξοστάσιο και στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος.
Τρίτη 21 Ιουλίου, 20:45
8€, 12€
Κηποθέατρο Παπάγου, 6η στάση Παπάγου (Οδό Κορυτσάς)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Σπουδαία Ερείπια» – Η Ελλάδα με τα μάτια των ξένων ταξιδιωτών (16ος-19ος αιώνας)

Επιλεγμένες αφηγήσεις ξένων ταξιδιωτών και περιηγητών στην Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, στην προεπαναστατική Ελλάδα αλλά και στο νεότευκτο ελληνικό κράτος. Η αποτύπωση των προσδοκιών, η φαντασιακή πρόσληψη του αρχαίου κόσμου, η επαφή και η εξοικείωση με την πραγματικότητα σε μια σειρά κειμένων σημαντικών προσωπικοτήτων που επισκέφθηκαν την Ελλάδα εκείνα τα χρόνια.
Τρίτη 21 Ιουλίου, 19:30
Ελεύθερη είσοδος με προκράτηση
Μονή Καισαριανής

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b