MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΈΞΟΔΟΣ

Πάμε για τσίπουρα; 5+1 οικονομικά τσιπουράδικα στην Αθήνα

Μια επιλογή από παρεΐστικα στέκια στην Αθήνα για ν’ απολαύσετε τσιπουράκι και νόστιμους μεζέδες χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά.

Monopoli Team

Τσιπουράκι Κυριακή μεσημέρι σε ένα όμορφο τσιπουράδικο με νόστιμους μεζέδες. Ακούγεται ιδανικό. Σας έχουμε ετοιμάσει μία λίστα με 6 οικονομικά τσιπουράδικα στην Αθήνα για όμορφες στιγμές μαζί με την παρέας σας.

Το τσιπουράδικο του Αποστόλη

Ένα παρεΐστικο τσιπουράδικο στα Πετράλωνα που σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε. Το μωσαϊκό στο πάτωμα, η προσεγμένη διακόσμηση, οι καρέκλες και τα τραπέζια που μάς θυμίζουν το καφενείο της γειτονιάς, θα σας χαρίσουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Οι τιμές είναι πολύ λογικές, με το χύμα τσίπουρο των 200ml στα 7 ευρώ για να το μοιραστείς με την παρέα σας.
Τρώων 43, Άνω Πετράλωνα, τηλ.: 210 3479327

Ρούκουνας

Ένα μαγαζάκι στα Πατήσια για να απολαύσετε το τσιπουράκι και τους μεζέδες σας. Ζεστό και οικείο περιβάλλον για να τα πείτε με τους αγαπημένους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές.
Αγίας Λαύρας 63, Αθήνα, τηλ.: 21 1182 5787

Αγροτικόν
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλοκαιρινα μεσημερια #agrotikon #nikolaspapazoglou #hekdikhshthsguftias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αγροτικόν (@agrotikon_) στις

Ένα τσιπουράδικο στα δυτικά προάστια που πρέπει να δοκιμάσετε σίγουρα αν είστε λάτρης του καλού τσίπουρου και των μεζέδων. Ο χώρος είναι οικείος, νεανικός και φιλόξενος. Οι τιμές λογικές, το φαγητό νόστιμο, ενώ κάθε Τετάρτη και Πέμπτη βράδυ μπορεί να πετύχετε και κάποιο live μουσική με λαούτο, βιολί ή ρεμπέτικα.
Καρπενησίου 52, Περιστέρι, τηλ.: 2105729629

Τσιπουρομανία

Στην περιοχή της Μεταμόρφωσης ένα Βολιώτικο τσιπουράδικο με οικογενειακή ατμόσφαιρα, μεγάλη ποικιλία σε τσίπουρα και πεντανόστιμους μεζέδες σας περιμένει. Τα πιάτα και ο αέρας του μαγαζιού θα σας ταξιδέψουν στο Βόλο και θα σας κάνουν να θέλετε οπωσδήποτε να το επισκεφθείτε ξανά.
Τατοΐου 129, Μεταμόρφωση, τηλ: 2102820045

Τσιπουροκατάσταση

Πρόκειται για μία ταράτσα στον Πειραιά που προσφέρει όμορφη θέα και καλούς μεζέδες. Μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε μία σειρά θαλασσινών με μύδια, σουτζουκάκια και πολλούς άλλους τσιπουρομεζέδες. Οι τιμές και εδώ είναι οικονομικές και η εμπειρία πολύ όμορφη.
Καραΐσκου 131, Τερψιθέα, Πειραιάς, τηλ.: 210 4131911

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤέσσερις ταράτσες για απολαυστικά κοκτέιλ με την Αθήνα στο… πιάτο12.09.2018

Βολιώτικο τσιπουράδικο

Όπως φαίνεται και από το όνομα πρόκειται για ένα τσιπουράδικο με Βολιώτη ιδιοκτήτη. Αμέσως καταλαβαίνουμε ότι θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές βολιώτικες γέυσεις, θα πιούμε τσιπουράκι ή και ουζάκι, θα απολαύσουμε live μουσική και θα περάσουμε ωραία. Ο κήπος του μαγαζιού είναι πολύ όμορφος και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για μεζέδες, θαλασσινά ή κρεατικά.
Λεπενιώτου 1, Ψυρρή, τηλ.: 210 3223691

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b