MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει ελληνικό πρωινό στο “Σχεδία Home”

Η γνωστή σεφ έχει σχεδιάσει για τους φίλους της “σχεδίας” ένα πρωινό με ελληνικό άρωμα που θα φέρει στο μυαλό μνήμες από τα παιδικά καλοκαίρια.

Η Γωγώ Δελογιάννη στο "σχεδία home"
Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη στο "σχεδία home"
Monopoli Team

Το περιοδικό δρόμου “Σχεδία” προσκαλεί στο “σχεδία home” την σεφ Γωγώ Δελογιάννη για την δεύτερη γαστρονομική του δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜένουμε Αθήνα – Οι 9,5 εβδομάδες: Το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ από τη «σχεδία»12.09.2018

Η Εκδήλωση

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 (διάρκεια: 10:00 – 14:00 / Η κράτηση είναι απαραίτητη) η γνωστή σεφ έχει σχεδιάσει για τους φίλους του “σχεδία home” και του περιοδικού “σχεδία” ένα πρωινό με ελληνικό άρωμα, που θα μας φέρει στο μυαλό μνήμες από τα παιδικά μας καλοκαίρια.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη στο "σχεδία home"

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη στο “σχεδία home”

Η Γωγώ Δελογιάννη εξηγεί: «Επικεντρώθηκα στο πρωινό, γιατί θεωρώ ότι είναι το απόλυτο γεύμα του καλοκαιριού. Χωρίς ζέστη, πριν τη θάλασσα, κάτω από μια κληματαριά σε ένα νησί, που πιθανά φέτος θα μας λείψει».

Λίγα λόγια απ’την σεφ

Η Γωγώ Δελογιάννη αναφέρει: «Η μαγειρική για μένα είναι φροντίδα και προσοχή. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που την επέλεξα και την έβαλα στη ζωή μου με τόσο καθοριστικό τρόπο μετά από 8 χρόνια μάχιμης δικηγορίας. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύω έχει σκοπό να επαναφέρει την παραδοσιακή γαστρονομία στο σύγχρονο ελληνικό τραπέζι, χωρίς φανφάρες και χωρίς καμία διάθεση αβάν-γκαρντ. Θέλω να είμαι… στρατιώτης της τέχνης μου και να προσφέρω ένα ωραίο φροντισμένο πιάτο στους αγαπημένους μου».

Επόμενες Γευσιγνωσίες

Γευσιγνωσία “Evolution of Meat”: Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 (ώρα: 20:00 / Η κράτηση είναι απαραίτητη) ο σεφ Αλέξανδρος Καίσαρης, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα μαγειρέψει για τους φίλους του “σχεδία home” και του περιοδικού “σχεδία”.

Γευσιγνωσία: “Μεσογειακή ορεινή γεύση τον 20ο αιώνα”: Το σάββατο 01 Αυγούστου 2020  (ώρα: 20:00 / Η κράτηση είναι απαραίτητη) ο σεφ Παναγιώτης Μπουρτσουκλής, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα μαγειρέψει για τους φίλους του “σχεδία home” και του περιοδικού “σχεδία”.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες

Σχεδία home

Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Τηλ.: 213 0231220, e-mail: [email protected]

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b