MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; Οι εκδηλώσεις της Πέμπτης 9 Ιουλίου

Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις και άλλα – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Θέατρο

Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο, της Αργυρώς Χιώτη

Η Αργυρώ Χιώτη (Vasistas) σε συνεργασία με το Bios, επιμελείται μια συνάντηση καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής οι οποίοι θα συνδιαλλαγούν με το ανάγνωσμα του «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» του Μαρσέλ Προυστ. Η performance θα λάβει χώρα στο Ρομάντσο, έως τις 12 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη.
Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:00
12 ευρώ για δύο περφόρμανς την ημέρα (διάρκειας 20 λεπτών η καθεμία)
Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

«Πως να καταστρέψετε την ζωή σας»

Πως να καταστρέψετε την ζωή σας, του Γιώργου Ηλιόπουλου

Το θερινό θέατρο Λαμπέτη παρουσιάζει την κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου, «Πως να καταστρέψετε την ζωή σας», σε σκηνοθεσία της Βασιλικής Ανδρίτσου. Πρόκειται για ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, με ταυτόχρονο εναλλαγή χιούμορ και συγκίνησης και μουσικές επιλογές που έχουν στοιχεία από τον κινηματογράφο.
Πέμπτη 9/7, Παρασκευή 10/7, 21:15
10 – 15€
Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106

Το υπέροχό μου διαζύγιο, της Τζεραλντίν Άρον
Το υπέροχό μου διαζύγιο

«Το υπέροχό μου διαζύγιο»

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 παρουσιάζεται στον κήπο του Θεάτρου «Χυτήριο» η κωμωδία «Το υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζεραλντίν Άρον, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ένας απολαυστικός μονόλογος που κινείται από το δάκρυ στο γέλιο και φωτίζει με ειλικρίνεια όλες εκείνες τις κωμικές, τρυφερές, γλυκόπικρες και δραματικές ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας καθημερινής ηρωίδας, μιας γυναίκας σαν κι εμάς που δεν σταματά να διεκδικεί το δικαίωμα στο όνειρο και την ευτυχία.
Πέμπτη 9/7, 21:00
5, 12, 15€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός

Μένουμε… ταπί

Μένουμε… ταπί, του Δημήτρη Χαλιώτη

Η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και ο Ανδρέας Βελέντζας αλλάζουν ρόλους και προσωπεία στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας σε μία πολιτικοκοινωνική επιθεώρηση με άφθονο γέλιο και αιχμηρή διάθεση για όσα παράλογα και τραγελαφικά ζούμε.
Πέμπτη 9/7, 21:15
15€ (με κρασί, μπύρα, αναψυκτικό)
Θέατρο Από Κοινού, Ευπατριδών 4, Κεραμεικός

Συναυλία

Ο Φοίβος Δεληβοριάς live από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Η σειρά #snfccAtHome: music του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζεται σήμερα με τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος θα βρεθεί στη σκηνή του Θόλου, στον Λαβύρινθο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, για πρώτη φορά με την παρουσία περιορισμένου κοινού μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Η συναυλία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.
Πέμπτη 9/7, 21:00
Αγορά εισιτηρίων στο site της Ticket Services, τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)
Θόλος, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

«Διαχρονίες»

Έκθεση

Διαχρονίες: Ομαδική έκθεση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Η έκθεση «Διαχρονίες», από το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» άνοιξε ξανά για το κοινό. Η έκθεση αποτελεί έναν οργανικό διάλογο μεταξύ των πρωτότυπων εκθεμάτων από τις συλλογές του Μουσείου Λάρισας με έργα σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών.
Πέμπτη 9/7, 16:30 – 20:30
Γενική είσοδος 4€
Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b