MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

c- mask: Η πρώτη… έξυπνη μάσκα κατά του κορονοϊού που μιλάει πολλές γλώσσες

Η πρωτοποριακή, έξυπνη «c mask» συνδέεται με το διαδίκτυο και μπορεί να μεταφράσει μηνύματα από τα Ιαπωνικά σε οκτώ γλώσσες.

Monopoli Team

Η «έξυπνη» μάσκα με τις πολλαπλές λειτουργίες!

Ο κορονοϊός έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στη ζωή μας συμπεριλαμβανομένης και αυτής της χρήσης μάσκας.

Στην Ιαπωνία, μια start – up εταιρεία αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας μία έξυπνη μάσκα προσώπου, που ονομάζεται “c-mask”.  Η μάσκα αυτή έχεις πολλαπλές λειτουργίες καθώς μπορεί  να συνδέεται στο διαδίκτυο, να καταγράφει συνομιλίες, να τις μετατρέπει σε γραπτά μηνύματα, αφού πρώτα συνδεθεί με ένα smartphone ή ένα tablet μέσω Bluetooth και να τις μεταφράζει σε οκτώ γλώσσες, στα Αγγλικά, στα Κινέζικα, στα Γαλλικά, στα Κορεάτικα, στα Ταϊλανδικά, στα Ινδονησιακά, στα Ισπανικά και στα Βιετναμέζικα. Μπορεί επίσης να πραγματοποιεί κλήσεις, να αποθηκεύει ολιγόλεπτες συνομιλίες καθώς και να ενισχύει τη φωνή του χρήστη της.

Οι εργαζόμενοι στην start – up εφηύραν την έξυπνη μάσκα μετά από αναζήτηση που πραγματοποίησαν με σκοπό να βρουν το προϊόν εκείνο που θα βοηθούσε την εταιρεία να επιβιώσει οικονομικά, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι πρώτες 5.000 έξυπνες μάσκες της εταιρείας θα σταλούν σε αγοραστές στην Ιαπωνία στις αρχές Σεπτέμβρη και μένει μόνο να δούμε αν θα αποδειχθεί μία πετυχημένη επένδυση εν καιρώ κρίσης!

Η εταιρεία δεν περιμένει να αντλήσει την κερδοφορία της μόνο από τις πωλήσεις των μασκών, αλλά και από τις συνδρομητικές υπηρεσίες και τα διαφημιστικά έσοδα που θα προκύπτουν από τη συνοδευτική εφαρμογή για τα smartphones και τα tablets.

Πηγή: dazzeddigital

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b