MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης: 5 προτάσεις για να δείτε σήμερα online

Συγκεντρώσαμε 5 αξιόλογες προτάσεις για online θεάματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μπορείτε να απολαύσετε online, σήμερα Τετάρτη 1η Ιουλίου.

«Βαλκυρία»
Monopoli Team

Οι Ελληνικές παραστάσεις που είναι διαθέσιμες online σήμερα:

Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Το διαδικτυακό project «ENTER» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση ανανεώνει την online συλλογή του, με την προσθήκη νέων έργων. Σήμερα, η Έφη Μπίρμπα καταθέτει από την Αθήνα μια αλληγορία για την ποίηση της ανθρώπινης φύσης σε περιόδους αγωνίας, με το «To Σύνδρομο του Λαοκόωντα», σε ερμηνεία του Άρη Σερβετάλη.
Βρείτε το εδώ.

Θέατρο Πορεία

Καλλιτέχνες πραγματοποιούν για το Θέατρο Πορεία, αναγνώσεις λογοτεχνικών, θεατρικών έργων κ.α. Σήμερα οι ηθοποιοί Ιωάννα Παππά και Θάλεια Σταματέλου ερμηνεύουν το έργο «Το Θαύμα της Αγίας Φόνισσας» του Μάνου Κουνουγάκη από την Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής 2019-2020.
Δείτε το εδώ.

ENTER

«To Σύνδρομο του Λαοκόωντα»

Παραστάσεις από το εξωτερικό που μπορείτε να βρείτε σήμερα online:

Comédie-Française

Η Comédie-Française από σήμερα στις 20:00 και μέχρι την Παρασκευή, θα ανεβάζει μια συζήτηση « La Causerie», με έναν ηθοποιό του θιάσου που θα απαντάει σε ερωτήσεις που έχει στείλει το κοινό. Κάθε μέρα θα απαντάει στις ερωτήσεις κι ένας άλλος ηθοποιός. Σήμερα, σειρά έχει ο Denis Podalydès.
Δείτε το εδώ.

Metropolitan Opera Νέας Υόρκης

Η Metropolitan Opera Νέας Υόρκης προβάλει την όπερα «Βαλκυρία» (Die Walküre) του Ρίχαρντ Βάγκνερ. Η όπερα «Βαλκυρία» αποτελεί το δεύτερο μέρος της ρομαντικής επικής τετραλογίας του Ρίχαρντ Βάγκνερ, «Το Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν». Μαέστρος ο James Levine. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας.
Δείτε την παράσταση εδώ.

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»

Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας

Δείτε την εμβληματική ρομαντική κομεντί «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, όπως παρουσιάστηκε το 2019 στη σκηνή του Bridge Theatre, σε σκηνοθεσία Nicholas Hytner. Πρωταγωνιστούν οι: Gwendoline Christie, Oliver Chris, David Moorst και Hammed Animashaun.
Δείτε την εδώ.

Κι άλλες παραστάσεις online!

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε παλαιότερες παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, που είναι διαθέσιμες online στο ψηφιοποιημένο αρχείο του, τη νέα υπηρεσία on demand του Θεάτρου Τέχνης, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις έναντι χαμηλού αντιτίμου, παραστάσεις του θεάτρου του Νέου Κόσμου από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, καθώς και άλλες πολλές παραστάσεις που διατίθενται ελεύθερα στο διαδίκτυο!

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b