MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Κλειστά τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ μέχρι το τέλος του 2020

Όλα τα θέατρα θα προσφέρουν τη δυνατότητα καταβολής αποζημίωσης ή αλλαγής για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για παραστάσεις μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2021.

Monopoli Team

Η πανδημία του κορονοϊού διέκοψε τη λειτουργία του Μπρόντγουεϊ από τον Μάρτιο και σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, δεν πρόκειται να επανέλθει ενεργά με παραστάσεις, πριν το 2021. Πρόκειται για την μεγαλύτερη περίοδο στην ιστορία του εμβληματικού θεάτρου, όπου είναι κλειστό.

Η ανακοίνωση του θεάτρου

Το Μπρόντγουεϊ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, ότι προβλέπεται καταβολή αποζημιώσεων ή αλλαγής για όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για παραστάσεις, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2021.

Για τις παραστάσεις που θα συνεχιστούν, τα εισιτήρια για τον επερχόμενο χειμώνα και την άνοιξη αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBroadwayHD: Τα μιούζικαλ του Broadway δωρεάν στην οθόνη σας!12.09.2018

Οι παραστάσεις που αναβλήθηκαν

Όταν το Μπρόντγουεϊ έκλεισε στις 12 Μαρτίου, 31 μιούζικαλ και θεατρικά έργα παίζονταν κανονικά, οκτώ νέες παραστάσεις ήταν έτοιμες να κάνουν πρεμιέρα και ακόμα οκτώ ήταν σε προετοιμασίες για την άνοιξη. Ήδη, τρία σόου -το μιούζικαλ της Disney «Frozen», το έργο «Hangmen» του Martin McDonagh και η αναβίωση του «Who Is Afraid of Virginia Woolf» του Edward Albee με τη Laurie Metcalf – ανακοίνωσαν ότι δεν θα ανέβουν όταν το Μπρόντγουεϊ ανοίξει ξανά.

Tο μιούζικαλ της Disney «Frozen» δεν θα επιστρέψει με το άνοιγμα του Μπρόντγουεϊ

Άλλες παραστάσεις, όπως η νέα εκδοχή του «Plaza Suite» από τον Neil Simon, με πρωταγωνιστές την Sarah Jessica Parker και τον Matthew Broderick, καθυστέρησαν την πρεμιέρα τους μέχρι το 2021.

«Plaza Suite» του Neil Simon

Σχέδιο για επαναλειτουργία

Τα διάσημα αμερικανικά θέατρα είχαν ορίσει προηγουμένως ως ημερομηνία πιθανής επαναλειτουργίας τους την 6η Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, που τα δεδομένα έχουν αλλάξει, το Μπρόντγουεϊ δηλώνει ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με το κράτος, ώστε να βρεθεί ο ασφαλέστερος τρόπος για να ανοίξει ξανά, συμπεριλαμβανομένου τακτικού ελέγχου για το κοινό και τους εργαζόμενους, βελτιωμένων μέτρων καθαρισμού και απολύμανσης και ανανέωσης πρωτοκόλλων για τα παρασκήνια του θεάτρου. Το Μπρόντγουεϊ, ως βιομηχανία, κινδυνεύει ιδιαίτερα επειδή τα θέατρα είναι συχνά μικρά και χωρούν λίγους θεατές.

«Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε πίσω τους ανθρώπους που στηρίζονται σε αυτόν τον κλάδο για τα προς το ζην τους και να καλωσορίσουμε όλους εκείνους που αγαπούν αυτό το ζωντανό μέρος της Νέας Υόρκης, μόλις είναι ασφαλές. Θα επιστρέψουμε ξανά και θα έχουμε πολλές ακόμη ιστορίες να διηγηθούμε», δήλωσε η Πρόεδρος του συνδέσμου Μπρόντγουεϊ, Charlotte St. Martin.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b