MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΆ

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Νέα ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ για την μητρότητα

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας με την “μούσα” του, Πενέλοπε Κρουζ, και το αγαπημένο του θέμα, την μητρότητα.

Monopoli Team

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και μία από τις “μούσες” του, η Πενέλοπε Κρουζ, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία, με τίτλο Madres Paralelas, ένα δράμα με θέμα -φυσικά- την μητρότητα!

Μετά τo “Πόνος και Δόξα” (2019) που κέρδισε μία υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών για τον Αντόνιο Μπαντέρας, ο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας -ξανά με την Πενέλοπε Κρουζ- το 2021.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2021, στην Μαδρίτη και αποκλειστικά στα ισπανικά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει κανονικά στο τέλος του 2021. Αν και η Πενέλοπε Κρουζ δεν έχει ακόμα υπογράψει επίσημα, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δήλωσε ότι διάβασε το σενάριο και θέλησε να συμμετάσχει.

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Το “Madres Paralelas” αποτελεί ένα πρότζεκτ που ο Αλμοδόβαρ ετοίμαζε για πολύ καιρό. Χάρη στην τρίμηνη καραντίνα, στην οποία μπήκε εκούσια για να προστατευτεί από τον Covid-19, ο Αλμοδόβαρ βρήκε τον χρόνο για να ολοκληρώσει επιτέλους το σενάριο, που αφορά δύο γυναίκες που γεννούν την ίδια μέρα. Η ταινία ακολουθεί τις παράλληλες ζωές των δύο γυναικών, για τα δύο πρώτα χρόνια που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ένας συγκινητικός Πέδρο Αλμοδόβαρ12.09.2018

Το θέμα της μητρότητας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Αλμοδόβαρ εδώ και 30 χρόνια, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το οσκαρικό “Όλα για την Μητέρα μου” (1999) και το υποψήφιο για Όσκαρ “Volver” (2006), και τα δύο με την Πενέλοπε Κρουζ.

Επόμενο πρότζεκτ του λέγεται πως είναι μία διασκευή του έργου “A Manual for Cleaning Women” της Lucia Berlin, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, και θα είναι η πρώτη ταινία του Αλμοδόβαρ αποκλειστικά στα αγγλικά. Λόγω του “Madres Paralelas” η ταινία αυτή φυσικά θα καθυστερήσει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b