MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
26
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΆ

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Νέα ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ για την μητρότητα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας με την “μούσα” του, Πενέλοπε Κρουζ, και το αγαπημένο του θέμα, την μητρότητα.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και μία από τις “μούσες” του, η Πενέλοπε Κρουζ, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία, με τίτλο Madres Paralelas, ένα δράμα με θέμα -φυσικά- την μητρότητα!

Μετά τo “Πόνος και Δόξα” (2019) που κέρδισε μία υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών για τον Αντόνιο Μπαντέρας, ο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας -ξανά με την Πενέλοπε Κρουζ- το 2021.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2021, στην Μαδρίτη και αποκλειστικά στα ισπανικά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει κανονικά στο τέλος του 2021. Αν και η Πενέλοπε Κρουζ δεν έχει ακόμα υπογράψει επίσημα, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δήλωσε ότι διάβασε το σενάριο και θέλησε να συμμετάσχει.

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Το “Madres Paralelas” αποτελεί ένα πρότζεκτ που ο Αλμοδόβαρ ετοίμαζε για πολύ καιρό. Χάρη στην τρίμηνη καραντίνα, στην οποία μπήκε εκούσια για να προστατευτεί από τον Covid-19, ο Αλμοδόβαρ βρήκε τον χρόνο για να ολοκληρώσει επιτέλους το σενάριο, που αφορά δύο γυναίκες που γεννούν την ίδια μέρα. Η ταινία ακολουθεί τις παράλληλες ζωές των δύο γυναικών, για τα δύο πρώτα χρόνια που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ένας συγκινητικός Πέδρο Αλμοδόβαρ12.09.2018

Το θέμα της μητρότητας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Αλμοδόβαρ εδώ και 30 χρόνια, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το οσκαρικό “Όλα για την Μητέρα μου” (1999) και το υποψήφιο για Όσκαρ “Volver” (2006), και τα δύο με την Πενέλοπε Κρουζ.

Επόμενο πρότζεκτ του λέγεται πως είναι μία διασκευή του έργου “A Manual for Cleaning Women” της Lucia Berlin, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, και θα είναι η πρώτη ταινία του Αλμοδόβαρ αποκλειστικά στα αγγλικά. Λόγω του “Madres Paralelas” η ταινία αυτή φυσικά θα καθυστερήσει.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Christopher Nolan από το σαλόνι μας: Τι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην TV;
Cine News
Η νέα ταινία της Ζακλίν Λέντζου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας
Cine News
Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας γίνεται «εισιτήριο» για τα βραβεία BAFTA
Cine News
Το ERTFLIX αποχαιρετά τη Μαίρη Λίντα μ’ ένα ξεχωριστό αφιέρωμα
Cine News
Το Full Moon Sleepover επιστρέφει: Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ξενυχτά με Steven Spielberg
Cine News
Το “αντίο” της Finos Film στην αξεπέραστη Μαίρη Λίντα: «Μια φωνή που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι»
Cine News
Ο Νόλαν πριν το φαινόμενο της «Οδύσσειας»: Δείτε τις τρεις πρώτες του ταινίες στο Cinobo
Cine News
2o Potidania Film Festival: Διήμερο αφιερωμένο στον κινηματογράφο, την εκπαίδευση και τη δημιουργική ανταλλαγή
Cine News
Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Γίνεται υπαίθριο σινεμά με δωρεάν προβολές όλο το καλοκαίρι
Cine News
Δημόσιο Πρόσωπο: Ο ΛΕΞ στη νέα ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη εμπνευσμένη από την ελληνική rap σκηνή
Cine News
«Κάμπινγκ»: Νέες backstage εικόνες από τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του MEGA
Cine News
It Was Just an Accident: Ο Χρυσός Φοίνικας των Καννών στην TV – Τι να δεις αυτή την εβδομάδα