MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
30
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΆ

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Νέα ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ για την μητρότητα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας με την “μούσα” του, Πενέλοπε Κρουζ, και το αγαπημένο του θέμα, την μητρότητα.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και μία από τις “μούσες” του, η Πενέλοπε Κρουζ, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία, με τίτλο Madres Paralelas, ένα δράμα με θέμα -φυσικά- την μητρότητα!

Μετά τo “Πόνος και Δόξα” (2019) που κέρδισε μία υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών για τον Αντόνιο Μπαντέρας, ο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας -ξανά με την Πενέλοπε Κρουζ- το 2021.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2021, στην Μαδρίτη και αποκλειστικά στα ισπανικά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει κανονικά στο τέλος του 2021. Αν και η Πενέλοπε Κρουζ δεν έχει ακόμα υπογράψει επίσημα, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δήλωσε ότι διάβασε το σενάριο και θέλησε να συμμετάσχει.

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Το “Madres Paralelas” αποτελεί ένα πρότζεκτ που ο Αλμοδόβαρ ετοίμαζε για πολύ καιρό. Χάρη στην τρίμηνη καραντίνα, στην οποία μπήκε εκούσια για να προστατευτεί από τον Covid-19, ο Αλμοδόβαρ βρήκε τον χρόνο για να ολοκληρώσει επιτέλους το σενάριο, που αφορά δύο γυναίκες που γεννούν την ίδια μέρα. Η ταινία ακολουθεί τις παράλληλες ζωές των δύο γυναικών, για τα δύο πρώτα χρόνια που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ένας συγκινητικός Πέδρο Αλμοδόβαρ12.09.2018

Το θέμα της μητρότητας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Αλμοδόβαρ εδώ και 30 χρόνια, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το οσκαρικό “Όλα για την Μητέρα μου” (1999) και το υποψήφιο για Όσκαρ “Volver” (2006), και τα δύο με την Πενέλοπε Κρουζ.

Επόμενο πρότζεκτ του λέγεται πως είναι μία διασκευή του έργου “A Manual for Cleaning Women” της Lucia Berlin, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, και θα είναι η πρώτη ταινία του Αλμοδόβαρ αποκλειστικά στα αγγλικά. Λόγω του “Madres Paralelas” η ταινία αυτή φυσικά θα καθυστερήσει.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Scream, Μονομάχος ή μια ισπανική δραμεντί; Ξέρουμε τι θα δεις αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #11: Στο Σινέ Πάνθεον, για μια απόδραση από την γκριζούπολη
Cine News
Tim Curry: Από τους στενούς κορσέδες στο camp μακιγιάζ – Η τέχνη του να είσαι «too much»
Cine News
49ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας: Όλα όσα θες να ξέρεις για τη φετινή διοργάνωση
Cine News
Tim Curry: Ο πρωταγωνιστής του “Rocky Horror” έφυγε από τη ζωή – Ο φόρος τιμής στο Broadway
Cine News
Εθνικός Ελληνορώσων: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας του Γιώργου Τελτζίδη
Cine News
Spider-Man-Brand New Day: Έτοιμο να ξεπεράσει τον «Τιτανικό» στο παγκόσμιο box office
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #10: Θερινό Στέλλα στην Κυψέλη, την πιο σινεφιλ γειτονιά
Cine News
Αποχαιρέτησε τον Αύγουστο με μαραθώνιο Scream: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Τι συνέβη τελικά με το Avatar Aang; Όταν ένα στούντιο δεν εμπιστεύεται το ίδιο του το franchise
Cine News
Μέγκαν Μαρκλ: Σε συζητήσεις για να επιστρέψει σε σειρά του Netflix
Cine News
Από την «Ευτυχία» στο οσκαρικό «Αληθινός Πόνος»: 8 λόγοι για να ανοίξεις την TV αυτό το ΣΚ