MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΆ

Πέδρο Αλμοδόβαρ: Νέα ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ για την μητρότητα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας με την “μούσα” του, Πενέλοπε Κρουζ, και το αγαπημένο του θέμα, την μητρότητα.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και μία από τις “μούσες” του, η Πενέλοπε Κρουζ, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία, με τίτλο Madres Paralelas, ένα δράμα με θέμα -φυσικά- την μητρότητα!

Μετά τo “Πόνος και Δόξα” (2019) που κέρδισε μία υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Καννών για τον Αντόνιο Μπαντέρας, ο Αλμοδόβαρ επιστρέφει στις οθόνες μας -ξανά με την Πενέλοπε Κρουζ- το 2021.

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2021, στην Μαδρίτη και αποκλειστικά στα ισπανικά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει κανονικά στο τέλος του 2021. Αν και η Πενέλοπε Κρουζ δεν έχει ακόμα υπογράψει επίσημα, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δήλωσε ότι διάβασε το σενάριο και θέλησε να συμμετάσχει.

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Μία βαθιά φιλία δένει την Πενέλοπε Κρουζ και τον Πέδρο Αλμοδόβαρ

Το “Madres Paralelas” αποτελεί ένα πρότζεκτ που ο Αλμοδόβαρ ετοίμαζε για πολύ καιρό. Χάρη στην τρίμηνη καραντίνα, στην οποία μπήκε εκούσια για να προστατευτεί από τον Covid-19, ο Αλμοδόβαρ βρήκε τον χρόνο για να ολοκληρώσει επιτέλους το σενάριο, που αφορά δύο γυναίκες που γεννούν την ίδια μέρα. Η ταινία ακολουθεί τις παράλληλες ζωές των δύο γυναικών, για τα δύο πρώτα χρόνια που μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ένας συγκινητικός Πέδρο Αλμοδόβαρ12.09.2018

Το θέμα της μητρότητας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον Αλμοδόβαρ εδώ και 30 χρόνια, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το οσκαρικό “Όλα για την Μητέρα μου” (1999) και το υποψήφιο για Όσκαρ “Volver” (2006), και τα δύο με την Πενέλοπε Κρουζ.

Επόμενο πρότζεκτ του λέγεται πως είναι μία διασκευή του έργου “A Manual for Cleaning Women” της Lucia Berlin, που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο, και θα είναι η πρώτη ταινία του Αλμοδόβαρ αποκλειστικά στα αγγλικά. Λόγω του “Madres Paralelas” η ταινία αυτή φυσικά θα καθυστερήσει.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Σαββατοκύριακο στην TV: Όσα θα δούμε – πέρα από τον τελικό του Μουντιάλ
Cine News
Animasyros 2026: Τα highlihgts της φετινής διοργάνωσης
Cine News
«Δυο μαύρα πουκάμισα»: Οι πρώτες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Κρήτη
Cine News
Ο Οσκαρικός Paweł Pawlikowski στη Σίφνο για το Bring Your Chair – Cozy Festival 2026
Cine News
«Αντίο Ελενίτσα μου»: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετά τη Μάρω Κοντού
Cine News
“Queens of Drama”: Ο σκηνοθέτης Alexis Langlois στην Αθήνα για ειδική προβολή και Q&A
Cine News
Πέθανε η Μάρω Κοντού, η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου
Cine News
«Κάμπινγκ»: Τέσσερα νέα teaser στον αέρα του MEGA
Cine News
Η επιστροφή του Μάγου: Δήμος Σπετσών και ΕΚΠΑ τίμησαν τον κορυφαίο συγγραφέα Τζων Φάουλς
Cine News
Kimolos Experience Festival 2026: Οι προβολές ξεκινούν στο πιο μαγικό θερινό σινεμά
Cine News
Σύγκρουση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα – Νέες backstage φωτογραφίες
Cine News
Το νέο binge-watch obsession μας λέγεται Lucky – Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV