MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Δευτέρας: 6 προτάσεις για να δείτε σήμερα online

Συγκεντρώσαμε 6 αξιόλογες προτάσεις για online θεάματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μπορείτε να απολαύσετε online, σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου.

«Ο μαγικός αυλός»
Monopoli Team

Οι Ελληνικές παραστάσεις που είναι διαθέσιμες online σήμερα:

Ίδρυμα Ωνάση

Tα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μια τσουγκράνα να παράγει μουσική, μια θερμοφόρα και μια λαμαρίνα να δημιουργούν ηχητικά εφέ στον κινηματογράφο με την οπτικοακουστική παράσταση «Χρατς Μπαμ» της ομάδας Gnous και οι…μεγάλοι την ανάλυση του τελευταίου ποιήματος της σειράς Επτά ποιήματα, Επτά μαθήματα, το «Απολείπειν ο θεός Αντώνιον» από το Αρχείο Καβάφη.
Βρείτε τα εδώ.

Θέατρο Πορεία

Καλλιτέχνες πραγματοποιούν για το Θέατρο Πορεία, αναγνώσεις λογοτεχνικών, θεατρικών έργων κ.α. Σήμερα οι ηθοποιοί Δημήτρης Καταλειφός και Γιάννης Νταλιάνης ερμηνεύουν το έργο «Πρωτοχρονιά, 2 Γενάρη» της Βανέσσας Βαΐτση από την Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής 2019-2020.
Δείτε το εδώ.

«Πρωτοχρονιά, 2 Γενάρη»

Παραστάσεις από το εξωτερικό που μπορείτε να βρείτε σήμερα online:

Metropolitan Opera Νέας Υόρκης

Η Metropolitan Opera Νέας Υόρκης προβάλει την όπερα «Ο μαγικός αυλός» (Die Zauberflöte) του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, σε μουσική διεύθυνση του James Levine. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας.
Δείτε τo εδώ.

Κρατική όπερα της Βιέννης

Η Κρατική όπερα της Βιέννης ανεβάζει σήμερα στις 21:00, την όπερα «Ριγκολέττο» του Τζουζέπε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση του Evelino Pidò.
Δείτε την παράσταση εδώ.

«Ριγκολέττο»

Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας

Δείτε την εμβληματική ρομαντική κομεντί «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, όπως παρουσιάστηκε το 2019 στη σκηνή του Bridge Theatre, σε σκηνοθεσία Nicholas Hytner. Πρωταγωνιστούν οι: Gwendoline Christie, Oliver Chris, David Moorst και Hammed Animashaun.
Δείτε την εδώ.

Κι άλλες παραστάσεις online!

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε παλαιότερες παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, που είναι διαθέσιμες online στο ψηφιοποιημένο αρχείο του, τη νέα υπηρεσία on demand του Θεάτρου Τέχνης, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παραστάσεις έναντι χαμηλού αντιτίμου, παραστάσεις του θεάτρου του Νέου Κόσμου από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, καθώς και άλλες πολλές παραστάσεις που διατίθενται ελεύθερα στο διαδίκτυο!

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b