MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CAMP

7ο Artventure Camp: To καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό camp του καλοκαιριού είναι γεγονός

Το Artventure Camp, το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό καλοκαιρινό camp εν πλω, επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι!

Monopoli Team

Το Artventure Camp, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό camp εν πλω συνεχίζει τη ρότα του στο χρυσό μονοπάτι των βραβεύσεων με το Χρυσό βραβείο στα Ελληνικά βραβεία τουρισμού 2020 και επιστρέφει στις 29 Αυγούστου!

Το 70 Artventure Camp θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2020 και αντίστοιχα το 5ο Percussion Sailing Camp από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου 2020, με απόπλου από την Λευκάδα και προορισμό τα νησιά του Ιονίου.

Πρόκειται για ένα μοναδικό καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό camp που πραγματοποιείται πάνω σε ιστιοπλοϊκά σκάφη. Βιωματικό και συμμετοχικό, φέρνει τους ανθρώπους μίας ομάδας πιο κοντά με διαδραστικό τρόπο, επιλέγοντας όχι να τους ξεναγεί στη Φύση, αλλά να τους κάνει μέρος της. Και κάπως οι συμμετέχοντες αποκομίζουν όχι μόνο γνώση και εμπειρίες, αλλά μοιράζονται την ανθρώπινη επαφή και χορταίνουν μία αίσθηση περιπέτειας που τόσο λείπει από όλους στις μέρες μας.

Στο Artventure Camp πρωταγωνιστεί το γαλάζοπράσινο και ο Ήλιος του Ιονίου, η Ελληνική Φύση σε όλο της το μεγαλείο, οι αυθεντικές γεύσεις αυτής της γης, το πνεύμα των ανθρώπων της.

Οι βραβεύσεις του Artventure Camp

Ο Πέτρος Κούρτης με το Artventure Camp, μετά την Silver Award το 2018 και τo Gold Award το 2019 ήταν και φέτος ο νικητής του Χρυσού βραβείου στην κατηγορία Guest Experience της ενότητας Experiential Travel (Βιωματικός Τουρισμός). Διπλά υπερήφανος για το Χρυσό βραβείο ο Πέτρος Κούρτης όχι μόνο γιατί το Artventure Camp βραβεύτηκε για 3η συνεχή χρονιά, αλλά γιατί οι «Οι νικητές των Tourism Awards 2020 είναι μαχητές στα δύσκολα. Η ποιότητα και η καινοτομία αποκτούν φέτος μεγαλύτερη σημασία από κάθε άλλη χρονιά και τα έργα που βραβεύονται αποτελούν φωτεινές νησίδες αισιοδοξίας».

“Η βράβευση αυτή είναι η αναγνώριση ότι παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες, ότι εμπλουτίζουμε το τουριστικό προϊόν της Ελλάδος αλλά και το εφαλτήριο για να πάμε και φέτος ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά και να ανεβάσουμε κι άλλον τον πήχη” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Λίγα λόγια για το Artventure Camp

Ένα επταήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι, μια πραγματική καλλιτεχνική Οδύσσεια, με μαθήματα και δράσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά πάνω στο σκάφος, σε μια παραλία, σε ένα κρυφό όρμο, σε ένα γραφικό λιμανάκι της Ιθάκης και οπουδήποτε το φυσικό περιβάλλον μπορεί να σταθεί ερέθισμα για το μυαλό και το σώμα.

Εκπαιδευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό οδηγούν τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τον εαυτό τους, να δημιουργήσουν και να εξελίξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Φτιάξε μουσική από φυσικά υλικά γύρω σου – ξύλα, πέτρες, άμμο, νερό, τη φωνή σου, το σώμα σου – και δημιούργησε το δικό σου τραγούδι, πες τη δική σου ιστορία, ανακάλυψε το δικό σου Art Way of Living.

Το Artventure Camp εκτός από βιωματική δράση, είναι πάνω από όλα καλλιτεχνική, επιμορφωτική και περιβαλλοντική δραστηριότητα. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το βιωματικό, τις ανθρώπινες σχέσεις, την τέχνη και τη φύση, τις καλλιτεχνικές με τις υπαίθριες δραστηριότητες και καλύπτει στο έπακρο την έντονη επιθυμία των συμμετεχόντων να εμπλουτίσουν το «χαρτοφυλάκιο» των εμπειριών τους, να ζήσουν την ζωή στο έπακρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8 καλλιτεχνικά summer camps γι’ αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Οι συμμετέχοντες στοCamp γνωρίζουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι το πόσο βαθιά θα εισχωρήσουν στις περιπέτειές τους, θα αναγνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, θα μοιραστούν, θα προσφέρουν, θα αναπτυχθούν και εν τέλει θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

7ο Artventure Camp
29 Αυγούστου – 05 Σεπτεμβρίου 2020
5ο Percussion Sailing Camp
22 – 28 Αυγούστου 2020
Απόπλους από τη Λευκάδα, προορισμός τα νησιά του Ιονίου
Περισσότερα στην ιστοσελίδα artventurecamp.com/
και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook.com/artventurecamp/

instagram.com/artventurecamp/

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b