MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE

Βρες τον Δολοφόνο: Λύστε το “Φόνο στο Νησί” live στο YouTube

Η ομάδα «Βρες τον δολοφόνο» διοργανώνει άλλο ένα διαδραστικό murder mystery που θα μεταδοθεί live στο YouTube, για να λύσετε εσείς το μυστήριο.

Η ομάδα "Βρες το Δολοφόνο" στην παραγωγή Hotel
Η ομάδα "Βρες το Δολοφόνο" στην παραγωγή Hotel
Monopoli Team

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η ομάδα του “Βρες τον Δολοφόνο” σας καλεί να εξιχνιάσετε στο YouTube live
το δεύτερο Online Murder Mystery, με τίτλο «Φόνος στο Νησί»! Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 22.00, λοιπόν, συντονιστείτε στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο στο Youtube και… λύστε το μυστήριο.

Η υπόθεση

Ο ζάμπλουτος υπερήλικας Αμερικάνος Τζον Σμιθ επιστρέφει στο αγαπημένο του νησί με σκοπό να μοιράσει την περιουσία του στην τοπική κοινωνία.

Οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχονται με ενθουσιασμό! Όλοι, εκτός από έναν: τον εγγονό του, ο οποίος αναστατώνεται από την προοπτική να χάσει την αμύθητη περιουσία του παππού του και χωρίς δεύτερη σκέψη… τον σκοτώνει!

Άρα, το έγκλημα λύθηκε, σωστά; Όχι! Γιατί δεν γνωρίζουμε ποιος (ή ποια) είναι ο εγγονός του θύματος. Τέσσερις ύποπτοι σας περιμένουν να τους ανακρίνετε! Λύστε το γρίφο της “οικογένειας” και εξιχνιάστε… το φόνο στο νησί!

Πώς θα παίξετε

Συνδεθείτε στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο στο Youtube την Παρασκευή 19/6 στις 22.00

Παρακολουθείστε live το μυστήριο και καθοδηγήστε τον ντετέκτιβ γράφοντας δημόσια τα σχόλιά σας. (Προσοχή: για να μπορείτε να σχολιάσετε θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο YouTube).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Σαρακατσάνης: To online είναι το μέλλον είτε μας αρέσει είτε όχι12.09.2018

Τσεκάρετε συχνά την περιγραφή, καθώς εκεί ανεβαίνουν τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί.

Παίζουν οι: Θανάσης Ζερίτης, Μαρία Μπαλούτσου, Πένυ Παπαγεωργίου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Διάρκεια:60΄λεπτά

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε τις δράσεις της ομάδας “Βρες τον Δολοφόνο”, μπορείτε να συμμετάσχετε στη διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιος είναι ο δολοφόνος, στέλνοντας sms με μια μικρή χρέωση (mediatel 1,24€/sms με ΦΠΑ // εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρ. Κιν. Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ // Γραμμή παραπόνων: 2142148020)

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b