MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΚΡΟΑΣΗ

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν: Κάλεσμα ηθοποιών σε ανοιχτή ακρόαση

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν προσκαλεί γυναίκες και άντρες ηθοποιούς σε ακρόαση για τα δρώμενα «Ρεμπέτικο αρχαιοελληνικό συμπόσιο» και «Πλάθοντας τον Προμηθέα», στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Λυρική Σκηνή.

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν
Monopoli Team

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανέθεσε στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στο πλαίσιο του μεταξύ τους μνημονίου συνεργασίας, τη δημιουργία δύο πρωτότυπων δρώμενων με πηγή έμπνευσης την ελληνική μυθολογία, που πρόκειται να παρουσιαστούν σε αρχαιολογικούς χώρους μέσα από τη διοργάνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού: «Όλη η Ελλάδα-ένας πολιτισμός».

Στα δρώμενα θα λάβουν μέρος σταθεροί συνεργάτες του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν αλλά και άντρες και γυναίκες ηθοποιοί που καλούνται σε ανοιχτή ακρόαση.

Πιο συγκεκριμένα:

Για το δρώμενο «Ρεμπέτικο αρχαιοελληνικό συμπόσιο» που θα παρουσιαστεί σε δραματουργική επεξεργασία- σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, το Θέατρο Τέχνης καλεί σε ανοιχτή ακρόαση γυναίκες και άντρες ηθοποιούς με καλές γνώσεις σε έγχορδο παραδοσιακό μουσικό όργανο ή στο ακορντεόν και παράλληλα στο τραγούδι.

Για το δρώμενο «Πλάθοντας τον Προμηθέα», που θα παρουσιαστεί σε σκηνοθετική επιμέλεια Θόδωρου Γράμψα (τραγωδιακό μέρος) και μουσική-σκηνοθετική επιμέλεια Νέστορα Κοψιδά (αφηγηματικό μέρος), το Θέατρο Τέχνης καλεί σε ανοιχτή ακρόαση γυναίκες ηθοποιούς με καλό επίπεδο σε τραγούδι και χορό. Επίσης, για το αφηγηματικό μέρος του δρώμενου αναζητείται γυναίκα ηθοποιός με καλό επίπεδο στο τραγούδι αλλά και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Αποστολή βιογραφικών έως 16/6

Η αρχική επιλογή των ηθοποιών θα γίνει μέσα από βιογραφικό σημείωμα. Όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τις απαιτήσεις της ακρόασης που θα ακολουθήσει. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Θεατρικά Νέα
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Ειρήνη: Πρώτες φωτογραφίες από τη νέα παράσταση των Καραθάνου-Δεληβοριά στην Επίδαυρο
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «RADIO 1: Η πιο λυπημένη μέρα της ζωής μου»
Εκδηλώσεις
Ιron Traces: Μια τοποειδική παράσταση χορού ως επανασύνδεση με το εξορυκτικό τοπίο της Σερίφου
Art & Culture
Πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη θεατρική σεζόν;
Θεατρικά Νέα
Η Δίκη: Η παράσταση του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ark
Θεατρικά Νέα
«Αντίο στον δικό μας κύριο Στέφανο»: Το Θέατρο Άλφα αποχαιρετά τον σπουδαίο θεατράνθρωπο