MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΆΛ

Long Beach και Urban Athens Festival: Δύο νέα φεστιβάλ έρχονται στο Terravibe και στη Θεσσαλονίκη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μία φεστιβαλική εμπειρία “2.0” live, με δύο φεστιβάλ, το Long Beach Festival και το Urban Athens Festival, σε δύο φεστιβαλικά κέντρα, σε δύο ανοιχτούς χώρους.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μία φεστιβαλική εμπειρία “2.0” live, με δύο φεστιβάλ, το Long Beach Festival και το Urban Athens Festival, σε δύο φεστιβαλικά κέντρα, σε δύο ανοιχτούς χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν οι διοργανωτές Xalalala.

Σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους του φόβου και της αβεβαιότητας που αυτόν τον καιρό κυριαρχεί, οι διοργανωτές θέλουν να φέρουν μια μελωδία αισιοδοξίας σε όσους αγαπούν τη μουσική και τις ζωντανές εμφανίσεις με τη διοργάνωση δύο φεστιβάλ, τηρώντας πάντα τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης κοινού, μουσικών και εργαζομένων που ανακοίνωσε το Υπουργείου Πολιτισμού.

Μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός για το φετινό καλοκαίρι να άλλαξε απροσδόκητα, όμως οι τωρινές συνθήκες μας δίνουν την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας

“Το πάθος και η λαχτάρα για μια κοινή μουσική εμπειρία όπου μαζί, καλλιτέχνες και κοινό, θα ανταμώσουμε και θα ενώσουμε τη φωνή μας, δεν μπορούν να εκφραστούν μόνο μέσω live streaming events. Με αυτό το δεδομένο, προχωρoύμε στο σχεδιασμό φεστιβάλ της «επόμενης μέρας». Γιατί ο δρόμος προς την κανονικότητα γίνεται με σταθερά βήματα ελπίδας και πάντα μετά…μουσικής” αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όσο για το τι σημαίνει το 2.0; Το να είσαι 2.0 σημαίνει ότι είσαι ανοικτός σε νέες εμπειρίες, ότι αγκαλιάζεις το καινούργιο, το διαφορετικό, το επαναστατικό. Το 2.0 είναι η επόμενη γενιά. Είναι εντελώς ανανεωμένο από το παλιό 1.0, που πλέον δεν είναι τόσο φρέσκο. Είναι απλά μαθηματικά: 2.0 διπλάσιο του 1.0

Long Beach Festival 2.0 στη Θεσσαλονίκη

Το Long Beach Festival 2.0 είναι το πρώτο από τα δύο φεστιβάλ. Θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Ιουλίου 2020 στο Terra Republic, στο 55ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Το line-up θα περιλαμβάνει:

Τους Πύξ Λαξ και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Παρασκευή 24 Ιουλίου, ενώ το Σάββατο 25 Ιουλίου το Long Beach Festival υποδέχεται τους Villagers of Ioannina City,  τους Rotting Christ, Planet of Zeus, ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC και άλλους.

Urban Athens Festival 2.0 στη Μαλακάσα

Θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Αυγούστου 2020 στο Terra Vibe Park, 37ο χλμ. E.O. Αθηνών – Λαμίας, στη Μαλακάσα. Την Παρασκευή 7 Αυγούστου θα εμφανιστούν οι  Πυξ Λαξ + guests. Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα δούμε Villagers of Ioannina City,  τους Rotting Christ, Planet of Zeus κα.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ώρα 10:30

*Για την ημέρα 25/7/2020: Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για την ημέρα των VIC και Rotting Christ στο Long Beach festival στις 17 Ιουλίου 2020 ισχύουν για τις 25 Ιουλίου 2020.

Τιμές και Σημεία Προπώλησης

Τιμές Εισιτηρίων

Φυσικά σημεία: 14 ευρώ
Οnline: 15,40 ευρώ
Ταμείο: 18 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:  Αθήνα-Hunter Agency: Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), Τηλ.: 210 360 8366 (μόλις αρθεί η αναστολή εργασιών), Θεσσαλονίκη- Μusicland: Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 26 4880, Stereodisc: Αριστοτέλους 4, Τηλ.: 2310 26 2912

Ηλεκτρονική προπώληση
www.hunteragency.gr
www.viva.gr

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 11876

Σημεία δικτύου viva: Καταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni’s (Σόλωνος 9), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης), αθηνόραμα.gr.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Η Λίνα Νικολακοπούλου ξανά στον Πόρο για μια δωρεάν συναυλία
Μουσικά Νέα
Οι Villagers Of Ioannina City ανακοίνωσαν νέο δίσκο – Ακούστε το πρώτο single
Μουσικά Νέα
Jean Michel Jarre: Το επίκαιρο κάλεσμα του «Τελευταίου Ραντεβού»
Εκδηλώσεις
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο
Μουσικά Νέα
25+ φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι
Μουσικά Νέα
Pump It Up: Η νέα καλοκαιρινή επιτυχία των Akcent
Μουσικά Νέα
Ο James Arthur στο Sani Festival: Από το Impossible στα δισεκατομμύρια streams – Η πορεία ενός παγκόσμιου star
Μουσικά Νέα
Πόσο Ακόμη: Άλλο ένα νέο τραγούδι από τον Παύλο Παυλίδη πριν το Release Athens 2026
Εκδηλώσεις
Από το Ηρώδειο μέχρι το Παγκράτι: Η Αθήνα γιορτάζει (δωρεάν) την Ημέρα της Μουσικής
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Μουσικά Νέα
Η σκηνή ανήκει (και πάλι) στον Nick Cave: Θριαμβευτική έναρξη για την ευρωπαϊκή του περιοδεία
Εκδηλώσεις
Η Γιορτή Μουσικής επιστρέφει στην πλατεία Βαρνάβα