MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Πέντε σειρές και μία ταινία για παιδιά που ξεχωρίσαμε αυτή την εποχή

Διαλέξαμε πέντε από τις πιο ενδιαφέρουσες παιδικές σειρές του Netflix, αλλά και μια ιδιαίτερη ταινία που κυκλοφόρησε την περίοδο της καραντίνας.

Οι Φοβερευνητές
Οι Φοβερευνητές
author-image Ράνια Κρασάκη

Οι Φοβερευνητές

Μυστηριώδεις υποθέσεις που αναζητούν ενόχους!
Σειρά με 2 σεζόν, παραγωγή του 2019 για όλες τις ηλικίες.
Το γραφείο ερευνών «Φοβερευνητές» στεγάζεται σε μια μικρή γκαρσονιέρα στην αυλή ενός σπιτιού, όπου οι νεαροί ντετέκτιβ συναντιόνται με σκοπό να ξεσκεπάσουν ενόχους. Τέσσερις μαθητές της Πέμπτης τάξης καλούνται να ερευνήσουν και να διαλευκάνουν μυστηριώδεις υποθέσεις, όπως η υπόθεση των μπερδεμένων γενεθλίων, του αλλόκοτου κουίζ γνώσεων, του υπερβολικά άδειου καταψύκτη αλλά κι εκείνη της της συναρπαστικής συναυλίας.

Κάρμεν Σαντιέγκο

Ένα κορίτσι στα χνάρια του Ζορό.
Σειρά με 2 σεζόν, παραγωγή του 2019 για ηλικίες 7+.
Η Κάρμεν Σαντιέγκο, που μεγαλώνει στις Κανάριες Νήσους και στη σατανική σχολή κλεφτών ΒΑΪΛ, νιώθει εγκλωβισμένη καθώς θέλει να γνωρίσει τον υπόλοιπο κόσμο. Αποφασίζει να τελειώσει τη σχολή τελικά και να γίνει μια επιδέξια κλέφτρα αλλά δυστυχώς αποτυγχάνει στις εξετάσεις. Έτσι παίρνει την μεγάλη απόφαση να δραπετεύσει και να ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη της γης με σκοπό να ανακαλύψει το παρελθόν της αλλά και να ανατρέψει τα σχέδια της σατανικής ΒΑΪΛ με τη βοήθεια πάντα των έξυπνων φίλων της.

Η Σίρα και οι Πριγκίπισσες των Μαχητών

Όχι δεν είναι η σειρά επιστημονικής φαντασίας του ‘80! Είναι η κόρη μου η επαναστάτρια στη χώρα των Χορντ!
Σειρά με 5 σεζόν, παραγωγή του 2018 για ηλικίες 7+.
H Αντόρα, είναι ένα ορφανό κορίτσι που μεγάλωσε με τους Χορντ, έναν κακό στρατό με αρχηγό τον σκληρό και άκαρδο Χόρντακ, ο οποίος κυβερνά τον πλανήτη Αιθέρια. Η Αντόρα μια μέρα, περπατώντας στο δάσος χάνεται και στην προσπάθεια της να βρει το δρόμο της  ανακαλύπτει ένα χαμένο μαγικό σπαθί που έχει την ικανότητα να την μεταμορφώνει στην Πριγκίπισσα των Μαχητών Σίρα. Αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον πόνο και το κακό που έχουν προκαλέσει οι Χορντ τους κατοίκους της Αιθέρια και τάσσεται με το μέρος των Επαναστατών και ξανά δημιουργούν την Συμμαχία των Πριγκιπισσών, μια ομάδα μαγικών κοριτσιών που κάποτε αντιτάχθηκαν στον Χόρντακ. Αφοσιωμένη η Αντόρα στην επανάσταση στρέφετε εναντίον της καλύτερής της φίλη της Γάτρα, η οποία καταφέρνει να ανέβει στην ιεραρχία των Χορντ και να γίνει ο θανάσιμος εχθρός της Σίρα, της Πριγκίπισσας των Μαχητών.

Κορίτσια Χάρβεϊ για Πάντα!

Το παγωτό είναι πάντα μια κάποια λύση!
Σειρά με 5 σεζόν, παραγωγή του 2018 για ηλικίες 7+.
Στην οδό Χάρβεϊ κουμάντο κάνουν τα παιδιά! Τρία κορίτσια είναι οι φύλακες αυτού του παράξενου μέρους όπου κάθε μέρα θυμίζει Σάββατο! Η σειρά φέρει και ελληνική υπογραφή αφού την παραγωγή, αλλά και τα τραγούδια συνυπογράφει η Ελληνοαμερικανή Aliki Theofilopoulos Grafft.

Μίνι Πράκτορες: Κρίσιμη Αποστολή

Mission impossible χωρίς οικογένεια …
Σειρά με 2 σεζόν, παραγωγή του 2018 για ηλικίες 7+.
Εμπνευσμένη από τη σειρά ταινιών  «Μίνι πράκτορες» που πρωτοκυκλοφόρησε το μακρινό 2001, σε αυτή την spinoff εκδοχή o Τζούνι και η Κάρμεν Κορτέζ τα βάζουν με την άκρως επικίνδυνή ομάδα κακοποιών ΒΑΛΤΟΣ. Αυτή τη φορά όμως είναι μόνοι χωρίς τη βοήθεια των σούπερ κατασκόπων γονιών τους.

Οικογένεια Γουίλομπι

Ταινία παραγωγής του 2020 για ηλικίες 7+.

Όχι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να γίνουν γονείς. Αν δεν το πιστεύετε αυτό και θεωρείτε ότι όλοι μπορούν να συγκινηθούν στη θέα ενός χαριτωμένου μωρού, τότε καλύτερα να μην δείτε αυτή την ταινία.

Οι γονείς αυτής της οικογένειας είναι εγωιστές και δεν αγαπούν καθόλου τα τέσσερα παιδιά τους. Τα αδέρφια Γουίλομπι πιστεύοντας ότι είναι προτιμότερο να μεγαλώσουν μόνα τους καταστρώνουν ένα σατανικό σχέδιο για να στείλουν τους γονείς τους διακοπές για ΠΑΝΤΑ. Από εκείνη την ώρα ξεκινά για τα τέσσερα μικρά παιδιά μια περιπέτεια με σκοπό να  βρουν την αληθινή έννοια της οικογένειας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b