MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΕΙΣ

«Black Lives Matter»: Υποστηρίξτε το κίνημα, μ’ ένα απλό κλικ στο YouTube

Με μια απλή παρακολούθηση ενός βίντεο στο YouTube, μπορείτε να υποστηρίξετε κι εσείς το κίνημα Black Lives Matter, αφού από τα views συγκεντρώνονται χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις κατά του ρατσισμού.

Monopoli Team

Η είδηση για την άδικη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό, στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, έκανε τον γύρο του κόσμου, πυροδοτώντας μια σειρά διαδηλώσεων για τον συστηματικό ρατσισμό που βιώνουν οι έγχρωμοι πολίτες στην Αμερική.

Τις τελευταίες ημέρες, όλο και περισσότερος κόσμος από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη έχει ευαισθητοποιηθεί και προσπαθεί να ενημερωθεί όσο δυνατόν γίνεται περισσότερο, έτσι ώστε να μπορέσει να βοηθήσει – ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Φυσικά ένας τρόπος για να βοηθήσετε είναι να κάνετε κάποια δωρεά στις οργανώσεις που βοηθούν διαδηλωτές και ακτιβιστές με πόρους και υποστήριξη, αλλά φυσικά δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να διαθέσουν χρήματα, ωστόσο θέλουν να προσφέρουν!

Αν λοιπόν δεν έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε κάποιο ποσό, αλλά ψάχνετε τρόπο να βοηθήσετε, υπάρχει ένα νέο βίντεο ανεβασμένο στην πλατφόρμα του YouTube, το οποίο συγκεντρώνει, μέσω των προβολών, χρήματα για το κίνημα Black Lives Matter και άλλους οργανισμούς που υποστηρίζουν τους διαδηλωτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τρία αδέρφια»: Δείτε online την ταινία μικρού μήκους του Σπάικ Λι για τον Τζορτζ Φλόιντ12.09.2018

Το βίντεο που ανέβασε η Zoe Amira στις 30 Μαΐου έχει διάρκεια σχεδόν μία ώρα, με μουσική, ποίηση και τέχνη από έγχρωμους δημιουργούς, αλλά για να συγκεντρωθούν τα χρήματα θα πρέπει να παρακολουθήσετε τις διαφημίσεις που υπάρχουν στη διάρκεια του βίντεο.

Η Amira αναφέρει ότι θα δωρίσει το 100% των διαφημιστικών εσόδων από το βίντεο, σε μια επιλογή οργανισμών που υποστηρίζουν το κίνημα του Black Lives Matter κι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από χρήματα τη στιγμή που θα έχει συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό.

Πριν βάλετε να δείτε το βίντεο, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάνει μπλοκ στις διαφημίσεις στο YouTube. Επίσης θα βοηθούσε πάρα πολύ αν κοινοποιούσατε το βίντεο και αν αφήνατε κι ένα σχόλιο κάτω από αυτό. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο ή διάθεση να παρακολουθήσετε το βίντεο, μπορείτε να το αφήσετε να παίζει σε σίγαση, ενώ εσείς ασχολείστε με κάτι άλλο. Να θυμάστε πως με αυτή την πολύ απλή κίνηση βοηθάτε τις προσπάθειες των οργανισμών κατά του ρατσισμού αλλά και τις οικογένειες των George Floyd και Regis Korchinski-Paquet, που τόσο άδικα έχασαν τις ζωές τους.

Το βίντεο ήδη μετρά περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές.

Παρακολουθήστε το εδώ:

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b