MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΗ

Μια μεγάλη online δημοπρασία τέχνης, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Έργα των Pablo Picasso και Salvador Dalí περιλαμβάνονται στη συλλογή μιας μεγάλης δημοπρασίας, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Monopoli Team

Η μεγαλύτερη δημοπρασία τέχνης στον κόσμο, ξεκίνησε διαδικτυακά, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για όλους όσους έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Με έδρα το Λονδίνο, η Art & Co έχει ανεβάσει έργα τέχνης αξίας 1,65 εκατομμυρίων λιρών στον ιστότοπό της, από 33 διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Ανάμεσα σε αυτά συναντά κανείς έργα των Pablo Picasso, Andy Warhol, Salvador Dalí και Jeff Koons, τα οποία είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν, καθώς και άλλα έργα από λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες.

Όλα τα έργα που προσφέρονται για δημοπρασία έχουν ως θέμα την υγεία, την φύση και την πνευματικότητα.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε έξι διαφορετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις, που βοηθούν εκείνους που υποφέρουν είτε από τις άμεσες επιπτώσεις του κορονοϊού, είτε από συνακόλουθα προβλήματα ψυχικής υγείας ή ενδοοικογενειακής βίας!

Για να δείτε τη συλλογή των έργων τέχνης και να κάνετε μια προσφορά, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Art & Co εδώ.

Περισσότερα από Εικαστικά
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Θα’ ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη: Η ελληνική πρωτοπορία στο ΕΜΣΤ
Εικαστικά
Women’s Photo Festival: Φωτογραφία γένους θηλυκού
Art & Culture
Η Chronotopia κερδίζει το Βραβείο Τέχνης του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2026
Δραστηριότητες
ΕΒΕ: Δωρεάν βιωματικές δράσεις για παιδιά στο πλαίσιο της έκθεσης «Στο ένδοξο αλωνάκι»
Δραστηριότητες
Μουσείο Βορρέ: Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά εμπνευσμένο από τα χαρτογλυπτά του Απόστολου Φ. Βέττα
Εικαστικά
Open House Athens 2026: Η μεγάλη γιορτή της αρχιτεκτονικής επιστρέφει, ανοίγοντας 78 κτίρια στο κοινό
Εικαστικά
Αρχαίο Θέατρο Θάσου: Από την ανασκαφή στην αποκατάσταση – Διάλεξη στο πλαίσιο του Megaron Plus
Εικαστικά
Σύλληψη Τσαγκαράκη: Οι οδηγίες της ΕΛΑΣ για όσους φοβούνται ότι εξαπατήθηκαν σε δημοπρασία
Εικαστικά
It’s always the sun: Έκθεση φωτογραφίας για το νέο λεύκωμα της Ελισάβετ Μωράκη
Δραστηριότητες
Ελληνικός Κόσμος: Πασχαλινές παραδόσεις και ανακαλύψεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα Απριλίου
Εικαστικά
Η «Αφροδίτη» του Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Δράσεις
Διήμερο για την τέχνη στον δημόσιο χώρο από την ομάδα εικαστικών +oikismos