MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

Ο Μάρτιν Σκορτσέζε γύρισε ταινία μικρού μήκους με θέμα την καραντίνα του

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε, κινηματογράφησε την δική του εμπειρία από την καραντίνα, όπως την βίωσε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

Monopoli Team

O διακεκριμένος σκηνοθέτης μπορεί να μην είχε την δυνατότητα να γυρίσει μια νέα ταινία με διάσημους σταρ στο Χόλιγουντ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να  σκηνοθετήσει…τον εαυτό του!

Ο Σκορσέζε συμμετέχει, λοιπόν, σε μια σειρά του BBC, με τίτλο «Lockdown Culture With Mary Beard», που παρουσιάζεται από το σπίτι του Beard, ο οποίος εξετάζει τις συνδέσεις μεταξύ ρίσκου, κουλτούρας και δημιουργικότητας.

Mary Beard

Ο Σκορσέζε γύρισε την ταινία μικρού μήκους, σαν ένας εναλλακτικός vlogger, αποτυπώνοντας την εμπειρία του από την καραντίνα στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦοίβος Δεληβοριάς και Πρόδρομος Τσινικόρης: 6 σκέψεις για τo lockdown της Τέχνης12.09.2018

«Αυτό που ανυπομονώ να κάνω στο μέλλον είναι να μεταφέρω μαζί μου αυτό που αναγκάστηκα να μάθω υπό αυτές τις συνθήκες», είπε ο Σκορσέζε. «Είναι απαραίτητο. Οι άνθρωποι που αγαπάτε. Να είστε σε θέση να τους φροντίζετε και να είστε μαζί τους όσο μπορείτε».

Ο Σκορσέζε μαζί την οικογένειά του, στην αυλή του σπιτιού τους:

View this post on Instagram

Family lunch

A post shared by Martin Scorsese (@martinscorsese_) on

«Ο Μάρτιν Σκορτσέζε δίνει ένα υπέροχο κλείσιμο στη σειρά. Τον βλέπουμε στο σπίτι, να αναλογίζεται το lockdown μέσα από τον φακό κλασικών ταινιών, όπως το “The Wrong Man” του Hitchcock », είπε ο Beard. «Αλλά αυτό που είναι πραγματικά έξυπνο είναι ότι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος του Χόλιγουντ μας κάνει να κοιτάξουμε ξανά τον Χίτσκοκ μέσα από το φακό της τρέχουσας κατάστασης. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν συμφώνησε να συμμετάσχει. Αισθάνομαι λίγο σαν να φιλοξενώ μια μικρή πρεμιέρα. Και όλα συμβάλλουν σε ένα καταπληκτικό φινάλε», δήλωσε.

Η ταινία θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 19.00 μ.μ. στο BBC Two.

Μπορείτε να την δείτε μετά την προβολή της, εδώ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b