MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παύλος Παυλίδης live, συναυλίες, «αναγνώσεις» και άλλες δράσεις στο νέο ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανανεώνει το εβδομαδιαίο διαδικτυακό πρόγραμμά του, με live συναυλίες, «Αναγνώσεις» λογοτεχνικών έργων, άθληση από το σπίτι και πολλές ακόμη δράσεις.

ΚΠΙΣΝ
Monopoli Team

Το #snfccAtHome μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το πρόγραμμά του για την εβδομάδα 25-31/05. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μέσα από το #snfccAtHome προσφέρει ένα πλήρες διαδικτυακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και άθλησης γεμάτο online σειρές και πρωτοβουλίες.

ΚΠΙΣΝ

«Καλοκαίρι στην Καστέλλα» έργο του Αλέκου Λεβίδη, εμπνευσμένο από τον «Τρελαντώνη»

Αναγνώσεις: παιδικό βιβλίο: Πηνελόπη Σ. Δέλτα – «Τρελαντώνης»

Από την Τρίτη 26 Μαΐου στις 18.00, ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα «Τρελαντώνης» σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση θα συνοδεύσουν ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

*Η σειρά μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00 στο snfcc.org/trelantonis.

#snfccAtHome: music: Η Σαβίνα Γιαννάτου LIVE από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Με τη Σαβίνα Γιαννάτου συνεχίζεται η διαδικτυακή σειρά #snfccAtHome: music. Τη συνοδεύει στο πιάνο ο εξαιρετικός πιανίστας της τζαζ Σπύρος Μάνεσης, ο οποίος έχει διασκευάσει και τα τραγούδια της συναυλίας και πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη στην ίδια σειρά συναυλιών.

*Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/yannatou, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC το Σάββατο 30/05 στις 21.00.

ΚΠΙΣΝ

Παύλος Παυλίδης | Φωτογραφία: Φωτογραφία: Αριστείδης Τσινάρογλου

#snfccAtHome: music: Ο Παύλος Παυλίδης LIVE από τα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Ο Παύλος Παυλίδης, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής, επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο project που ετοίμασε την περίοδο της καραντίνας ειδικά για αυτή τη διαδικτυακή συναυλία.

*Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/pavlidis, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC την Παρασκευή 29/05 στις 21.00.

Αναγνώσεις: «Ιογενής Πνευμονία»

Ο Νίκος Κουρής, ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές του θεάτρου μας, διαβάζει την «Ιογενή πνευμονία», το μοναδικό αφήγημα που επιχείρησε να γράψει ο Ζήσιμος Λορεντζάτος.

*Ακούστε την ηχογραφημένη ανάγνωση στο snfcc.org/lorentzatos  την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 19.00.

Ο Νίκος Κουρής διαβάζει την «Ιογενή πνευμονία» του Ζήσιμου Λορεντζάτου

Η κα Βλεφαρίδου και η γατομεταφορά

Η κα Βλεφαρίδου, με τη βοήθεια του κυρίου Γλωσσοδόντη, προσπαθεί να εντοπίσει και να φέρει πίσω τον γατούλη της, που φαίνεται να έχει παγιδευτεί στον «γατοχωροχρόνο»! Χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη γραμμών και υλικών, τα παιδιά και η κα Βλεφαρίδου καλούνται να σχεδιάσουν την επιστροφή του γάτου. Θα καταφέρουν, τελικά, να τον φέρουν πίσω;

*Ανακαλύψτε όλες τις περιπέτειες τις κυρίας Βλεφαρίδου εδώ.

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά

Ανακαλύψτε τις νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: «Το καπλάνι και η παρέα του», «Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει», «Friday Challenge», «Το κλίμα αλλάζει», «Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι.

*Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες εδώ.

Άθληση στο σπίτι

Mat Pilates: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 08.30
Yoga: Κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 08.30
Tai Chi: Κάθε Σάββατο στις 08.30
Άσκηση & Υγεία: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή στις 10.00
Fit Kids: Κάθε Τρίτη, Πέμπτη & Σάββατο στις 10.00

Σχεδιασμός-υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

*Δείτε περισσότερα εδώ.

Παραβάσεις – Δημήτρης Χατζής: «Άι-Γιώργης»

Οι Παραβάσεις, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αργυρώς Χιώτη και με την ερμηνεία των Μανώλη Μαυροματάκη και Ηρώς Μπέζου παρουσιάζουν τον «Άι-Γιώργη», ένα από τα κορυφαία διηγήματα του Δημήτρη Χατζή.

*Η ηχογραφημένη ανάγνωση θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 31/05 | 20.30 στο snfcc.org/chatzis.

Billy Pod | Φωτογραφία: Fotis Fotopoulos

Jazz Chronicles: Billy Pod

Στην πρώτη του σόλο δισκογραφική δουλειά, ο Billy Pod αναμειγνύει σύγχρονη τζαζ με pop-electronica, ροκ, αλλά και με στοιχεία ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, δημιουργώντας έναν ήχο πολυμορφικό που αντικατοπτρίζει την ανθρώπινη εμπειρία στη σύγχρονη κοινωνία.

*Η ηχογραφημένη συναυλία θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 28/05 | 20.00 στο snfcc.org/BillyPod.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b