MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Θέατρο Τόπος Αλλού: Live stream συζήτηση με Αμερικανούς καλλιτέχνες, για το μέλλον της τέχνης

Το Θέατρο Τόπος Αλλού διοργανώνει μια live stream συζήτηση, με συνομιλητές από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και θέμα το μέλλον της καλλιτεχνικής δημιουργίας την επόμενη μέρα της πανδημίας του Covid-19.

Θέατρο Τόπος Αλλού
Monopoli Team

Οι live streaming «Συναντήσεις με Αξιοσημείωτους Ανθρώπους», που διοργανώνει το Θέατρο Τόπος Αλλού και ο καλλιτεχνικός του διευθυντής Νίκος Καμτσής, συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, στις 8 μ.μ., με καλεσμένους τους Nicholas Kazan, Robin Swicord, Sammi Cannold, Bethany Formica και Grace Geller. 

Η «Συνάντηση» της Κυριακής

«Η Αυτού ο Εξοχότης ο Covid -19 μας ταλαιπώρησε και θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί. Την καλλιτεχνική δημιουργία και τους δημιουργούς περισσότερο από κάθε άλλο. Και όχι μόνο στην  Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ποια αλήθεια είναι η γνώμη και πως σκέπτονται το μέλλον οι  δημιουργοί άλλων κρατών και κόσμων, με άλλες συνήθειες και άλλους τρόπους παραγωγής του έργου τέχνης;»

Οι «Συναντήσεις» αυτήν την Κυριακή  θα υπερβούν τα Ελληνικά όρια και θα συνομιλήσουν με αξιοσημείωτους ανθρώπους πέρα από τον Ατλαντικό. Το Θέατρο Τόπος Άλλου και ο Νίκος Καμτσής θα συζητήσουν με τους «Αμερικανούς φίλους»: Τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Nicholas Kazan (Λος Άντζελες), τον σεναριογράφο, θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Robin Swicord (Λος Άντζελες), τον σκηνοθέτη Sammi Cannold (Βοστώνη), την χορεύτρια και χορογράφο Bethany Formica (Φιλαδέλφεια) και τη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του American Repertory Theater της Βοστώνης Grace Geller.

Την Κυριακή όμως οι καλεσμένοι του Τόπος Αλλού θα μας μεταφέρουν την εμπειρία και τις σκέψεις τους για το θέατρο (κλειστά η ανοιχτά θέατρα, ζωντανές η διαδικτυακές παραστάσεις), τον κινηματογράφο (Netflix η multiplex), για τον χορό και για την οργάνωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας την επόμενη μέρα.

*Η μετάδοση του live streaming θα γίνει μέσα από τη σελίδα του Τόπος Αλλού στο facebook την Κυριακή 24/05  στις 20.00. Η συζήτηση θα γίνει στα Αγγλικά.

Διαθέσιμες «Συναντήσεις»

Οι προηγούμενες «Συναντήσεις» με τον Δημήτρη Λιγνάδη, Βασίλη Παπαβασιλείου, την Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μάξιμο Μουμούρη καθώς και με τον Θανάση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά είναι στο παραπάνω link και μπορεί να τις δει όποιος ενδιαφέρεται.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b