MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
10
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Παύλος Παυλίδης live από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Με τον Παύλο Παυλίδη συνεχίζεται την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 21.00, η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, #snfccAtHome: music.

Φωτογραφία: Αριστείδης Τσινάρογλου
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Με τον Παύλο Παυλίδη, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής εναλλακτικής ροκ σκηνής, συνεχίζεται η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) #snfccAtHome: music.

Ο Παύλος Παυλίδης θα εμφανιστεί live από τα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 21.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Fabrica Athens ανοίγει ξανά, με καλλιτεχνικά δρώμενα στην αυλή της12.09.2018

Ένα νέο, ιδιαίτερο project από τον Παύλο Παυλίδη

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο project που ετοίμασε την περίοδο της καραντίνας ειδικά για τη διαδικτυακή συναυλία στο ΚΠΙΣΝ. Μόνος του επί σκηνής, ερμηνεύει με τη συνοδεία της κιθάρας του και πλήκτρων τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει, από τα θρυλικά «Ξύλινα Σπαθιά» μέχρι τη σόλο καριέρα του, πάντα με το αυθεντικό του ηχόχρωμα και στυλ. Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ, μετά τις συναυλίες που είχε δώσει με τον ΓΙΑΝ ΒΑΝ τον Σεπτέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της σειράς Music Escapades, καθώς και με την Katerine Duska τον Αύγουστο του 2016, εγκαινιάζοντας τη σειρά συναυλιών Parklife.

Η σειρά #snfccAtHome: music, στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα με μεγάλη επιτυχία συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, του Δημήτρη Καμαρωτού και του Σταύρου Λάντσια.

Η σειρά #snfccAtHome: music, όπως και όλο το ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά προγραμματισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Λίγα λόγια τον καλλιτέχνη

Ο Παύλος Παυλίδης ξεκίνησε το 1984 με το συγκρότημα «Μωρά στη Φωτιά», στο οποίο παρέμεινε έως το 1988. Το 1992 δημιούργησε «Τα Ξύλινα Σπαθιά», όπου συμμετείχε ως τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Μαζί κυκλοφόρησαν τους δίσκους Ξεσσαλονίκη (1993), Πέρα από τις πόλεις της ασφάλτου (1995), Μια ματιά σα βροχή (1997), Τροφή για τα θηρία (1999), Ένα κύκλος στον αέρα (2000), Ξύλινα Σπαθιά Live (2003). Η μπάντα σημάδεψε τη χρυσή δεκαετία του ελληνικού ροκ και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Το 2003, μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ο καλλιτέχνης ακολούθησε σόλο καριέρα και, αφού κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο Αφού λοιπόν ξεχάστηκα το 2004, δημιούργησε τους «B-Movies» με τους οποίους πορεύεται μουσικά μέχρι και σήμερα. Μαζί κυκλοφόρησαν τους δίσκους Άλλη μια μέρα (2006), Live στο θέατρο Απόλλων της Σύρου (2008), Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει (2010), Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί (2013), Στον διπλανό ουρανό (2015), Μια πυρκαγιά σ΄ ένα σπιρτόκουτο (2016). Την άνοιξη του 2018 ακολούθησαν τα singles «Δεσποινίς» και «Η νέα Βαρβαρότητα» με τη συμμετοχή του Γιάννη Αγγελάκα στα φωνητικά, ενώ στα τέλη του 2018 ο Παυλίδης κυκλοφόρησε διαδικτυακά το τραγούδι «Ένα αλλιώτικο παιδάκι» και τον Νοέμβριο του 2019 το «Απέναντι».

 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/pavlidis, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC την Παρασκευή 29/05 στις 21.00.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Ο ΛΕΞ ξεκινά τη μεγαλύτερη περιοδεία του σε Ελλάδα και Κύπρο
Μουσικά Νέα
«Τζούρα Ελευθερίας»: Το πιο ανέμελο τραγούδι αυτού του καλοκαιριού από Καραπατάκη-Ντάντο
Αφιέρωμα
Αυτές είναι οι 30 μεγάλες συναυλίες που δεν θα χάσεις το καλοκαίρι στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Ορφέας και Ευρυδίκη: Μέγαρο και Καμεράτα στην Αρχαία Μεσσήνη με Γκλουκ – Μπερλιόζ
Μουσικά Νέα
Ο French Fry κυκλοφόρησε το πρώτο του album “Quit Your Job!”
Μουσικά Νέα
Έλλη Πασπαλά και David Lynch special guests των Raining Pleasure στο αφιέρωμα για τον Χατζιδάκι στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Sold out τα εισιτήρια για τη συναυλία του John Legend στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Το Μέγαρο Μουσικής “ανεβαίνει” στον Λόφο της Πνύκας για τη Γιορτή της Μουσικής
Μουσικά Νέα
Live from the Park: To STEGI.RADIO επιστρέφει στο Πεδίον του Άρεως με ένα 16ήμερο, δωρεάν μουσικό φεστιβάλ
Μουσικά Νέα
Einsturzende Neubauten: Επιπλέον εισιτήρια διαθέσιμα για τη συναυλία στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Λουκάς Καρυτινός: Ανανεώνεται η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Η πρώτη εμφάνιση των Limp Bizkit στην Αθήνα προβλέπεται ιστορική – και δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό