MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Οι Radiohead κάνουν stream τις πιο διάσημες συναυλίες τους!

Κάθε εβδομάδα το αγαπημένο μας συγκρότημα θα μας φτιάχνει τη διάθεση, ανεβάζοντας από μία συναυλία τους.

Monopoli Team

Σας έχουν λείψει οι συναυλίες; Τότε σας έχουμε καλά νέα! Οι Radiohead αποφάσισαν να ανεβάζουν στο YouTube τις συναυλίες τους, και μάλιστα μια σειρά από τις πιο διάσημες, που άφησαν ιστορία. Έτσι θέλησε το αγαπημένο μας συγκρότημα να ψυχαγωγήσει τους θαυμαστές του κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μιλώντας στο Instagram του συγκροτήματός τους χτές το βράδυ, ανακοίνωσαν ότι θα ανεβάζουν τα show τους στο κανάλι τους στο YouTube κάθε εβδομάδα. Είναι αποφασισμένοι να μας ψυχαγωγούν, όπως μπορούν. “Είτε μέχρι να σταματήσουν οι περιορισμοί που επιβάλλει η σημερινή κατάσταση, είτε μέχρι να μην μας μείνουν άλλες  συναυλίες!”

Σε ανακοίνωση στο Twitter είπαν: “Τώρα που δεν έχετε επιλογή αν θέλετε ή όχι να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι, σας παρουσιάζουν μια σειρά από live shows από την Δημόσια Βιβλιοθήκη των Radiohead. Έρχονται στο κανάλι μας στο YouTube.”

Το μήνυμα τους συνοδεύεται από ένα κλιπ μίας συναυλίας της μπάντας, όπου ερμηνεύουν το κλασικό τους “The National Anthem

Η σειρά θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα Παρασκευής 10 Απριλίου, ώρα Ελλάδας (10 το βράδυ της Πεμπτης 9 Απριλίου, ώρα Αγγλίας). Η πρώτη συναυλία που θα ανέβει θα είναι το ‘Live From a Tent In Dublin’ που έλαβε χώρα στο Punchestown Racecourse το 2000.

Οι θαυμαστές τους έχουν ήδη μαζευτεί στο live stream, για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους!

Δείτε τη συναυλία εδώ και πατήστε “Ορισμός Υπενθύμισης” για να ενημερωθείτε όταν ανέβει η συναυλία!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b