MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
19
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

#snfccAtHome: Η Νατάσσα Μποφίλιου live από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Με τη Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζεται η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με τίτλο #snfccAtHome: music.

Νατάσσα Μποφίλιου
Νατάσσα Μποφίλιου
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Με τη Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζεται το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21.00 η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) #snfccAtHome: music. Μαζί της στο πιάνο ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, που είναι υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση, και στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, έρχεται αυτή τη φορά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που εστιάζει στον πυρήνα της τέχνης και της διαδρομής της. Με τη συνοδεία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του Άρη Ζέρβα στο τσέλο παρουσιάζει μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεων της. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Η σειρά #snfccAtHome: music, στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα με μεγάλη επιτυχία συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, του Δημήτρη Καμαρωτού, του Σταύρου Λάντσια και του Theodore.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#snfccAtHome: Η Δήμητρα Γαλάνη ζωντανά από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Η σειρά #snfccAtHome: music, όπως και όλο το ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά προγραμματισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Λίγα λόγια για την Νατάσσα Μποφίλιου

Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, η Μποφίλιου έχει χαρακτηριστεί από κοινό και κριτικούς ως η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της, με εντυπωσιακές ερμηνείες και φλογερό ταμπεραμέντο. Το 2004 συστήνεται στο κοινό στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της «Μικρής Άρκτου» με τραγούδια σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Στην ομάδα προστίθεται και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και έκτοτε οι τρεις τους συμπορεύονται καλλιτεχνικά, δημιουργώντας μια από τις πιο αγαπημένες τριάδες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι εννέα επιτυχημένα άλμπουμ και πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και επιλεγμένους χώρους στην Ευρώπη. Παράλληλα, η Νατάσσα Μποφίλιου συνεργάζεται και με άλλους κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές. Με επιμονή στο προσωπικό της ρεπερτόριο και ιδιαίτερη θεατρικότητα και δυναμισμό στις ζωντανές εμφανίσεις της, η Μποφίλιου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολυπληθές κοινό ένθερμων θαυμαστών, οι οποίοι γεμίζουν ασφυκτικά όποιο χώρο εμφανίζεται.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
ΚΟΑ: «Άνοιξη όλο τον χρόνο» με διεθνείς συμπράξεις και συμφωνικά αριστουργήματα για τη σεζόν 2026-27
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αισχύλεια 2026: Θέατρο, μουσική, σινεμά στο καθιερωμένο πολιτιστικό ραντεβού της Ελευσίνας
Εκδηλώσεις
«Βάλε Shuffle»: Το SNFCC Youth Council φέρνει στο ΚΠΙΣΝ μια indie μουσική βραδιά χωρίς «ταμπέλες»
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2026: Μουσική και θέατρο για 4η εβδομάδα στη Ρεματιά
Εκδηλώσεις
Μέγαρο: Μεγάλες ορχήστρες, κορυφαίοι μαέστροι και ερμηνευτές ανοίγουν τη σεζόν 2026-27
Εκδηλώσεις
Η ΚΟΑ στο 35ο Φεστιβάλ Ναυπλίου με το «Κοντσέρτο της Κορίνθου» του Λέο Μπρόοουερ
Μουσικά Νέα
«Μας πήρανε την πόλη»: Η Μάρθα Φριντζήλα τραγουδά για το gentrification στο νέο της τραγούδι
Μουσικά Νέα
Sold out η συναυλία του Robert Plant με τους Saving Grace και τη Suzi Dian στο Sani Festival
Μουσικά Νέα
Ο Πάνος Βλάχος επιστρέφει στη Φωκίδα για μια συναυλία στο 8ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ»
ΘΕΑΤΡΟ
Τι σχέση έχουν οι Χασάπηδες με τον χασάπικο χορό; To “Butchers” της Gloria Dorliguzzo απαντά στην Πειραιώς 260
Μουσικά Νέα
Bonnie Tyler: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική φωνή των 80s
Art & Culture
Από το YouTube στο Spotify: Πώς δύο γενιές συναντήθηκαν στoυς Florence and the Machine