MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
17
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

#snfccAtHome: Η Νατάσσα Μποφίλιου live από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Με τη Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζεται η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με τίτλο #snfccAtHome: music.

Νατάσσα Μποφίλιου
Νατάσσα Μποφίλιου
Monopoli Team

Με τη Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζεται το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21.00 η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) #snfccAtHome: music. Μαζί της στο πιάνο ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης, που είναι υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση, και στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, που συμμετείχε και στην επίσημη τελετή παράδοσης του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο τον Φεβρουάριο του 2017, έρχεται αυτή τη φορά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που εστιάζει στον πυρήνα της τέχνης και της διαδρομής της. Με τη συνοδεία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του Άρη Ζέρβα στο τσέλο παρουσιάζει μια απρόβλεπτη μουσική περιπλάνηση σε επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των παραστάσεων της. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Η σειρά #snfccAtHome: music, στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από εμβληματικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα με μεγάλη επιτυχία συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, του Δημήτρη Καμαρωτού, του Σταύρου Λάντσια και του Theodore.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#snfccAtHome: Η Δήμητρα Γαλάνη ζωντανά από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Η σειρά #snfccAtHome: music, όπως και όλο το ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά προγραμματισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Λίγα λόγια για την Νατάσσα Μποφίλιου

Γεννημένη το 1983 στην Αθήνα, η Μποφίλιου έχει χαρακτηριστεί από κοινό και κριτικούς ως η σημαντικότερη ερμηνεύτρια της γενιάς της, με εντυπωσιακές ερμηνείες και φλογερό ταμπεραμέντο. Το 2004 συστήνεται στο κοινό στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της «Μικρής Άρκτου» με τραγούδια σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Στην ομάδα προστίθεται και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και έκτοτε οι τρεις τους συμπορεύονται καλλιτεχνικά, δημιουργώντας μια από τις πιο αγαπημένες τριάδες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι εννέα επιτυχημένα άλμπουμ και πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και επιλεγμένους χώρους στην Ευρώπη. Παράλληλα, η Νατάσσα Μποφίλιου συνεργάζεται και με άλλους κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές. Με επιμονή στο προσωπικό της ρεπερτόριο και ιδιαίτερη θεατρικότητα και δυναμισμό στις ζωντανές εμφανίσεις της, η Μποφίλιου έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολυπληθές κοινό ένθερμων θαυμαστών, οι οποίοι γεμίζουν ασφυκτικά όποιο χώρο εμφανίζεται.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Onassis Channel: To Stages A/LIVE παρουσιάζει τους In Trance 95 από το Universe Multivenue
ΕΙΔΑΜΕ / Συναυλίες
Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Σταυρό του Νότου – όπως πρέπει να τον ακούς
Μουσικά Νέα
Robert Plant: Η “φωνή” των Led Zeppelin στο Sani Festival 2026
Μουσικά Νέα
Η διεθνούς φήμης πιανίστα Κλερ Χουάνγκτσι με την ΚΟΑ στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Αφιέρωμα στον Elvis Presley από το σύνολο «Metallon» της ΚΟΑ
Μουσικά Νέα
Eurovision 2026: O Akylas με το τραγούδι «Ferto» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Η Στέγη έγινε αγνώριστη – Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη μεταμόρφωση για το Stegi.Radio Takeover 2026
Μουσικά Νέα
Ο Γιάννης Χαρούλης στον Σταυρό του Νότου
Μουσικά Νέα
Οι σαρωτικοί Kneecap επιστρέφουν το καλοκαίρι στο Rockwave
Δραστηριότητες
Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια στο Ζάππειο
Βιβλία
Ove Vai Conte Nano? Ove vai?: Το κείμενο και τα τραγούδια της παράστασης του Θοδωρή Γκόνη από τη Μικρή Άρκτο
Μουσικά Νέα
«Sing for Greece 2026» (Α’ Ημιτελικός): Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό