MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ArtWalk 5: Γίνε εθελοντής στη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας

Το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας, «ArtWalk 5», με τη συμμετοχή δέκα διεθνούς φήμης καλλιτεχνών της street art, μας καλεί να λάβουμε μέρος στη διοργάνωσή του, ως εθελοντές, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση.

ArtWalk 5
Monopoli Team

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες της πανδημίας και την απαραίτητη αλλαγή στο πρόγραμμά του, το 5ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας, «ArtWalk 5», φέτος θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ. Η Πάτρα θα φιλοξενήσει 10 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, οι οποίοι θα γεμίσουν χρώμα, φαντασία, ερωτήματα, χαρακτήρα και σύγχρονα έργα τέχνης την πόλη.

ArtWalk 5

Αίτηση για εθελοντής-ρια

Προσαρμοζόμενη στους κανόνες υγιεινής που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα, η ομάδα «ArtWalk 5» επιθυμεί στο πλάι της να βρεθούν ευαισθητοποιημένοι και ανήσυχοι πολιτισμικά πολίτες, με κοινό όραμα για μία ξεχωριστή και σύγχρονη Πάτρα. Για τον λόγο αυτό μας καλούν να δηλώσουμε τη συμμετοχή μας ως εθελοντές-ριες στη διοργάνωση του φεστιβάλ.

Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του ArtWalk, πολλούς διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art καθώς και να «συμμετέχουν» στον ανοιχτό διάλογο σχετικά με τον ποιον δημόσιο χώρο θέλουμε σήμερα, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ, μέχρι τις 30 Μαΐου.

Η αξία της προσφοράς και η ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, συμβάλει στην αλλαγή μιας ολόκληρης πόλης.

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με την αίτητση

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας επικοινωνήστε μέσω e-mail στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή μέσω των social media: Facebook (Art In Progress), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή μέσω του site της Art in progress.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b