MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
12
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIRTUAL TOUR

Περιπλανηθείτε στο εντυπωσιακό Παλάτι του Μπάκιγχαμ, με μία ψηφιακή ξενάγηση

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μας προσκαλεί να επισκεφτούμε διαδικτυακά τρεις χώρους του, αλλά και να παρακολουθήσουμε μια έκθεση μόδας.

Monopoli Team

Το βρετανικό Παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι ένα από τα γνωστότερα Παλάτια του κόσμου, με εκατομμύρια επισκέπτες ανά χρόνο στους χώρους του. Αποτελεί την κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, με επικεφαλής την Βασίλισσα Ελισάβετ. Το διάσημο κτίριο διαθέτει 775 δωμάτια, τον μεγαλύτερο ιδιωτικό κήπο του Λονδίνου, όπου η βασίλισσα υποδέχεται τους προσκεκλημένους της για πάρτι με τσάι, επίχρυσους τοίχους και έργα τέχνης του Ρέμπραντ, του Ρούμπενς και του Βερμέρ, μεταξύ άλλων.

Λευκό Σαλόνι

Πλέον, δίνεται η δυνατότητα στο κοινό, να περιπλανηθεί στο εσωτερικό του Παλατιού, εντελώς δωρεάν, με μια εικονική περιήγηση στην ιστοσελίδα του Παλατιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαδικτυακή περιήγηση σε 10 κάστρα και παλάτια του κόσμου12.09.2018

Συγκεκριμένα, μπορείς να εξερευνήσεις ψηφιακά τρεις διαφορετικές αίθουσες του Παλατιού: το Λευκό Σαλόνι, την Μεγάλη Σκάλα και την Αίθουσα του Θρόνου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η ιστοσελίδα του Παλατιού, δίνει επίσης τη δυνατότητα να μάθεις πληροφορίες για πολλά σημαντικά αντικείμενα που βρίσκονται στις αίθουσες, όπως για παράδειγμα, τον θρόνο που είχε φτιαχτεί για την Βασίλισσα Βικτώρια το 1837.

Αίθουσα του Θρόνου, Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Αίθουσα του Θρόνου, Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Τέλος, μέσω της εφαρμογής Google Arts & Culture, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια έκθεση μόδας, αφιερωμένη σε Βρετανούς σχεδιαστές, που διοργανώθηκε μέσα στους χώρους του ανακτόρου.

Περιηγηθείτε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, εδώ.

Περισσότερα από Art & Culture
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Υπάρχουν τέχνες που πεθαίνουν; H Juliette Binoche μάς έδωσε την καλύτερη απάντηση
Art & Culture
Ας είναι η νοσταλγία εκείνη που θα μας “σκοτώσει”: Οι μέρες μας στο 28ο ΦΝΘ
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Πόσα τσιγάρα έχω καπνίσει από τότε που έφυγες»
Art & Culture
Ο Γιώργος Λάνθιμος, αν άντεχε, θα φωτογράφιζε στη Γάζα
Αφιέρωμα
“Σε λέω γυναίκα, γιατί εισ’ αιχμάλωτη”: Όταν η ποίηση ρίχνει φως στο γυναικείο βίωμα
Art & Culture
Είσαι ό,τι φοράς: Έκθεση αφιερωμένη στη Σοφία Κοκοσαλάκη στο Μουσείο Μπενάκη
Art & Culture
Όταν το ντοκιμαντέρ είναι απόν, ο πολιτισμός και η μνήμη απειλούνται με εξαφάνιση
Αφιέρωμα
Christie Dashiell: Ήρθε η ώρα να ακούσουμε τη νέα φωνή της jazz
Art & Culture
Στην «Αστόρια» η ανθρώπινη ζωή είναι μια μορφή ξενιτιάς
Art & Culture
The Ground Beneath Our Feet: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή όταν ο χρόνος λιγοστεύει…
Art & Culture
Έργα τέχνης από τη Συλλογή του ΜΙΕΤ στο Μουσείο Μπενάκη
Art & Culture
(Και) το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης “θα μάς χωράει όλους”