MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

«By Jeeves»: Η κινηματογραφημένη εκδοχή του μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber, online

Η κινηματογραφημένη εκδοχή του μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber, «By Jeeves», είναι η 6η κατά σειρά παραγωγή που προσφέρει ο σπουδαίος συνθέτης, για δωρεάν online προβολή.

By Jeeves
Monopoli Team

Από την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 21:00 και για 48 ώρες ένα ακόμη έργο του εμβληματικού συνθέτη και θεατρικού παραγωγού Andrew Lloyd Webber θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν διαδικτυακή παρακολούθηση. Πρόκειται για την κινηματογραφημένη εκδοχή του μιούζικαλ «By Jeeves», σε σκηνοθεσία Alan Ayckbourn.

By Jeeves

By Jeeves: Η παράσταση

Το φιλμ, το οποίο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μέσα από το επίσημο κανάλι του συνθέτη στο youtube, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2001, με τη συμμετοχή των συντελεστών της παράστασης που ανέβηκε στο Helen Hayes Theatre του Broadeway την ίδια χρονιά. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Martin Jarvis (Jeeves), John Scherer ( Wooster) και Donna Lynne Champlin (Honoria Glossop).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση εδώ:

Λίγα λόγια για το έργο

Η αλλόκοτη αυτή κωμωδία βασίζεται στις ιστορίες του Βρετανού συγγραφέα Pelham Grenville Wodehouse που αφορούν τον Bertie Wooster και τον μπάτλερ του, Jeeves. Όταν το μπάντζο του Bertie χάνεται μυστηριωδώς λίγο πριν τη συναυλία, ο Jeeves τον ενθαρρύνει να ψυχαγωγήσει το κοινό του, με ιστορίες φίλων του της «υψηλής κοινωνίας» του Λονδίνου. Ως αποτέλεσμα στη σκηνή, με τη βοήθεια των θεατών της συναυλίας και του Jeeves, ξεδιπλώνεται μια αυτοσχέδια θεατρική φαντασμαγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνικό Θέατρο Αγγλίας: Η παράσταση «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» με τον Ralph Fiennes, διαθέσιμη online12.09.2018

Αποτελεί αναθεωρημένη εκδοχή του αρχικού μιούζικαλ «Jeeves» (1975), η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε το 1996 στο Stephen Joseph Theatre του Scarborough και αργότερα στο Duke of York’s Theatre του Λονδίνου. Τη μουσική έγραψε ο Andrew Lloyd Webber, τους στίχους και το ποιητικό κείμενο ο Alan Ayckbourn.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b