MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει ταινία στο διάστημα με τη NASA και τον Έλον Μασκ!

Ο Τομ Κρουζ, θα συνεργαστεί με τον ιδιοκτήτη της SpaceX, Έλον Μασκ, και με τη NASA, σε ένα πρότζεκτ που θα γυριστεί απευθείας στο διάστημα!

Monopoli Team

Επιβεβαιώθηκαν σήμερα, Τετάρτη 6 Απριλίου, τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Τομ Κρουζ να συμμετέχει σε ταινία γυρισμένη στο διάστημα.

Ο Χολιγουντιανός σταρ θα συνεργαστεί με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη των εταιρειών Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ και με τη NASA σε ένα πρωτότυπο πρότζεκτ που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη εργάζονται στο πρότζεκτ, το οποίο θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα.

Έλον Μασκ

Τι δήλωσε ο διοικητής της NASA

Την είδηση επιβεβαίωσε στο Twitter, ο διοικητής της NASA, Jim Bridenstine, λέγοντας πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τον Τομ Κρουζ για μια ταινία στον διεθνή διαστημικό σταθμό. Είναι ανάγκη τα δημοφιλή μέσα να εμπνεύσουν τη νέα γενιά των μηχανικών και των επιστημόνων ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα φιλόδοξα σχέδια της NASA». 

Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα για τη ταινία

Οι σχετικές αναφορές κάνουν λόγο για γυρίσματα τα οποία θα γίνουν σε διαστημόπλοιο της Space X, η οποία εταιρεία ασχολείται με αεροδιαστημικές τεχνολογίες και υπηρεσίες διαστημικών μεταφορών.

Η φημολογία της ταινίας πυροδοτήθηκε από την επικείμενη εκτόξευση πυραύλου της SpaceX, στο πλαίσιο της πρώτης επανδρωμένης αποστολής της. Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης, επιβάτες θα είναι αστροναύτες με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Η είδηση δεν αφορά το franchise «Mission: Impossible» και προς το παρόν, δεν εμπλέκεται στην παραγωγή, κάποιο στούντιο του Χόλιγουντ. Δεν έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις για τους συντελεστές ή τον σκηνοθέτη της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔείτε πειραματικές ταινίες και βίντεο τέχνης online, εντελώς δωρεάν12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b