MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η γλυκιά έκπληξη στους Backstreet Boys από νοσηλευτικό προσωπικό που χόρεψε το Everybody!

Οι Backstreet Boys δέχθηκαν μια ευχάριστη έκπληξη όταν κάλεσαν το Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων της Ουάσινγκτον για να δώσουν χαρά σε μικρούς ασθενείς.

Monopoli Team

Οι Backstreet Boys ήρθαν αντιμέτωποι με την πιο γλυκιά και συγκινητική έκπληξη, όταν δέχτηκαν να κάνουν μία ομαδική βίντεοκληση με τα παιδιά-ασθενείς του Εθνικού Νοσοκομείου Παίδων της Γουάσινγκτον. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αποφάσισαν να τους ευχαριστήσουν με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο. Χόρεψαν το διάσημο τραγούδι των Backstreet Boys “Everybody” ακολουθώντας φυσικά την χαρακτηριστική χορογραφία του boy band.

Μόλις ξεκίνησε το τραγούδι, το προσωπικό του νοσοκομείου άρχισε να εμφανίζεται και να χορεύει τη χορογραφία, που οι Nick Carter, Brian Littrell, AJ McLean, Kevin Richardson και Howie Dorough έκαναν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που κυκλοφόρησε το 1997!

“Είμαι πολύ αγχωμένος” είχε δηλώσει ο McLean λίγο πριν ξεκινήσουν την βιντεοκλήση με τα παιδιά του νοσοκομείου. Το άγχος όμως σύντομα υποχώρησε, όταν το αγαπημένο συγκρότημα συνειδητοποίησε ότι οι γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου είχαν ετοιμάσει αυτή την πολύ όμορφη έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGood News: Ιστορίες που μας έφτιαξαν τη διάθεση αυτή την εβδομάδα!12.09.2018

Τα μέλη του συγκροτήματος ήταν όλο χαμόγελα, εμφανώς εντυπωσιασμένοι από τις κινήσεις των νοσηλευτών.

Ευγνώμονες που μπορέσαμε να μιλήσουμε με τους ασθενείς του νοσοκομείου. Δεν περιμέναμε ότι το προσωπικό θα μας έκανε έκπληξη με αυτό το εκπληκτικό χορευτικό! Είμαστε παραπάνω από εντυπωσιασμένοι με αυτούς τους πολυτάλαντους, εργατικούς ήρωες. Σας στέλνουμε όλη την αγάπη μας!”  δήλωσε το συγκρότημα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We weren’t expecting their inspiring staff to surprise us with this incredible dance to Everybody!! Beyond impressed by these multitalented, hardworking heroes!! All our love ? Huge thanks to our brother @ryanseacrest and @ryanfoundation #BSB27 #HealthcareHeroes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Backstreet Boys (@backstreetboys) στις

Το συγκρότημα γιόρτασε πρόσφατα την 27η επέτειο του! Την Δευτέρα δημοσίευσαν μια φωτογραφία από μία παλιά φωτογράφηση τους που μας θύμισε γιατί όλοι είναι ερωτευμένοι με το boy band εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες!

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b