MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Τα διάσημα μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber διαθέσιμα, online

Ο διάσημος συνθέτης και θεατρικός παραγωγός, εν μέσω καραντίνας, θα διαθέσει τα εμβληματικά μιούζικαλ του στις κινηματογραφημένες τους εκδοχές, για δωρεάν παρακολούθηση!

Andrew Lloyd Webber
«Jesus Christ Superstar» από τον Andrew Lloyd Webber.
Monopoli Team

Με σύνθημα «The show must go on», ο Andrew Lloyd Webber ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τα διάσημα μιούζικαλ του, για δωρεάν παρακολούθηση. Κάθε Παρασκευή, μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, θα μεταδίδεται και από ένα διαφορετικό μιούζικαλ στην κινηματογραφημένη εκδοχή του. Το καθένα από τα οποία θα είναι διαθέσιμο στο κοινό για 48 ώρες!

Την Παρασκευή 10 Απριλίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) θα κάνει πρεμιέρα το εμβληματικό rock μιούζικαλ, «Jesus Christ Superstar». Η συγκεκριμένη εκδοχή αποτελεί ένα live stage show, το οποίο πραγματοποιήθηκε το 2012, σε σκηνοθεσία Laurence Connor. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Tim Minchin, Melanie C, Chris Moyles και Ben Forster.

Λίγα λόγια για το έργο

Υπόθεση: Η ιστορία περιγράφει τις τελευταίες επτά ημέρες του Ιησού πριν τη σταύρωση του, μέσα από τα μάτια του Ιούδα Ισκαριώτη.

Το μιούζικαλ γράφτηκε το 1970 από τους Andrew Lloyd Webber (μουσική) και Tim Rice (στίχοι) και έκανε το ντεμπούτο του στο Broadway το 1971. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δημοφιλή και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενο έργο, το οποίο αναμειγνύει δεξιοτεχνικά τις κλασικές φόρμες με τη rock μουσική.

Τα υπόλοιπα μιούζικαλ που έχουν προγραμματιστεί για δωρεάν μετάδοση στο youtube θα ανακοινώνονται σταδιακά, μέσω του επίσημου ψηφιακού καναλιού του συνθέτη.

Η ανακοίνωση του συνθέτη:

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b