MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΧΕΣΕΙΣ

Μαζί στο σπίτι: 5 tips για να μην απειλήσει η καραντίνα το γάμο σας

Όπως ίσως έχετε ήδη συνειδητοποιήσει, δεν είναι εύκολο να ζεις 24 ώρες το 24ωρο με έναν άνθρωπο –ακόμα κι αν είναι αυτός που αγαπάς περισσότερο στον κόσμο.

Monopoli Team

Ακόμα και τα ζευγάρια που συνηθίζουν να κάνουν τα πάντα μαζί είναι λογικό να πιεστούν κατά τη διάρκεια της καραντίνας –πόσο μάλλον εκείνα που υπό κανονικές συνθήκες δίνουν μεγάλη σημασία στην αυτονομία και την ανεξαρτησία κάθε μέλους αυτής της σχέσης.

Εάν κι εσείς νιώθετε ότι ο περιορισμός σας στο ίδιο σπίτι έχει αρχίσει να απειλεί το γάμο σας, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

1. Κάντε έναν επαναπροσδιορισμό των υποχρεώσεών σας

Μπορεί μέχρι τώρα ο ένας από τους δύο να περνούσε περισσότερο χρόνο στο γραφείο κι ο άλλος να ασχολιόταν κυρίως με τα θέματα του σπιτιού. Ή μπορεί να είχατε εξωτερική βοήθεια για τις δουλειές του νοικοκυριού. Όμως τώρα που μένετε όλη μέρα μέσα στο σπίτι κι εσείς και τα παιδιά και οι δουλειές είναι μάλλον περισσότερες (πιο πολλά σνακ σημαίνει πιο πολλά άπλυτα πιάτα και ποτήρια στο νεροχύτη) είναι καλό να κάνετε μια συζήτηση για το ποιες από αυτές θα αναλάβει ο καθένας σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mamamia.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b