MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

«Παλέρμο Παλέρμο»: Δείτε την παράσταση της σπουδαίας χορογράφου Πίνα Μπάους online

To ίδρυμα της σπουδαίας Γερμανίδας χορογράφου, ανέβασε online και δωρεάν, την σπουδαία παράσταση «Παλέρμο Παλέρμο».

Monopoli Team

Το Ίδρυμα της σπουδαίας Γερμανίδας χορογράφου, Πίνα Μπάους, ανέβασε online την παράσταση Παλέρμο Παλέρμο, που αποτελεί μια από τις πιο σπουδαίες και χαρακτηριστικές παραστάσεις της. Με το Παλέρμο Παλέρμο είχε γιορτάσει τα 40 χρόνια λειτουργίας του το χοροθέατρο του Βούπερταλ,, στις επετειακές εκδηλώσεις του 2013, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατo της Πίνα Μπάους. Στο χοροθέατρο του Βούπερταλ, ήταν διευθύντρια μπαλέτου η Μπάους.

Η δημιουργία της παράστασης Παλέρμο Παλέρμο ήταν μια παραγγελία του δημάρχου της πρωτεύουσας της Σικελίας, για να γίνει ένα έργο εμπνευσμένο από την Πόλη. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό, ζοφερό αλλά και αστείο, με έντονη διάθεση θρήνου. Η μαγνητοσκοπημένη παράσταση είναι παραγωγής του 1989 και είναι ψηφιακά επεξεργασμένη για καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Συμμετέχουν οι: Mariko Aoyama, Anne Marie Benati, Matthias Burkert, Antonio Carallo, Daniel Condamines, Finola Cronin, Thomas Duchatelet, Barbara Hampel, Kyomi Ichida, Urs Kaufmann, Ed Kortlandt, Beatrice Libonati, Bernd Marszan, Dominique Mercy, Jan Minarik, Nazareth Panadero, Jean-Laurent Sasportes, Jürgen Schneidenbach, Julie Shanahan, Julie Anne Stanzak, Janusz Subicz, Quincella Swyningan, Francis Viet, Mark Alan Wilson.

Δείτε την παράσταση, δωρεάν, εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ο «Αίας» του Γιώργου Νανούρη για μία παράσταση στο Θέατρο Λυκαβηττού
Art & Culture
Οι παραστάσεις αρχαίου δράματος που περιμένουμε στην Αθήνα
Θεατρικά Νέα
Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στο Θέατρο Δρόμος – Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το 2025-26
Θεατρικά Νέα
Η "Ανδρομάχη" της Μαρίας Πρωτόπαππα έρχεται στην Αττική
Art & Culture
Μητέρα Αράχνη: Όταν η σύγχρονη υφαντική τέχνη συνομιλεί με τον λόγο και τη μουσική
Εκδηλώσεις
Κουρεντζής, Καβάκος, διεθνείς ορχήστρες, μπαλέτο: Τα highlights της νέας σεζόν στο Μέγαρο
Θεατρικά Νέα
Ο αόρατος επισκέπτης, για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη
Θεατρικά Νέα
Θρίαμβος για την «Ορέστεια» στην Επίδαυρο – Τελευταία παράσταση στο Θέατρο Πέτρας
Θεατρικά Νέα
Ο Θάνατος του Εμποράκου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη – Τελευταίες παραστάσεις
Θεατρικά Νέα
Ελένη – Η δίκη μιας πόρνης: Η Λυδία Κονιόρδου στον συγκλονιστικό μονόλογο του Μιγκέλ Ντελ Άρκο
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: 20 κορυφαίες παραστάσεις με χαμηλό εισιτήριο στο Φεστιβάλ Κολωνού 2025
Θεατρικά Νέα
Οιδίπους: Nέα και τελευταία παράσταση στον Λυκαβηττό