MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Περιήγηση στον μαγικό κόσμο του Harry Potter, εντελώς δωρεάν

Η J.K. Rowling, συγγραφέας των βιβλίων Harry Potter, προσφέρει το «Harry Potter At Home», μια ιστοσελίδα με διάφορες δραστηριότητες για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Monopoli Team

Ο Harry Potter είναι ένας από τους διασημότερους ήρωες βιβλίων όλων των εποχών, και φυσικά ο διασημότερος μάγος! Περισσότερα από 500.000.000 βιβλία του έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας την συγγραφέα του, J.K. Rowling, αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους, καθώς και…δισεκατομμυριούχο!

Ηarry Potter at Home

Η συγγραφέας, ανακοίνωσε την πρώτη ημέρα του Απριλίου (όχι, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο), στον λογαριασμό της στο Twitter, το άνοιγμα του «Harry Potter at Home».

Tι μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα

Πρόκειται για μια «μαγική» ιστοσελίδα ελεύθερης πρόσβασης, με κουίζ, παζλ, άρθρα, αφιερώματα και βίντεο για σχεδίαση και χειροτεχνίες, που μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά σας απασχολημένα, για όσο καιρό βρισκόμαστε στο σπίτι. Είναι εντελώς δωρεάν – μπορείτε απλά να γραφτείτε – και ανοιχτή σε όλους!

Η συγγραφέας, με τη βοήθεια των εκδοτικών της οίκων, Bloomsbury και Scholastic, δημιούργησαν την σελίδα, για να προσφέρουν μια εξόρμηση των παιδιών, στον «μαγικό» κόσμο του Harry Potter, την περίοδο της απομόνωσης στο σπίτι, λόγω κορονοϊού.

Μαγική τηλ-εκπαίδευση

Επίσης, σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι η συγγραφέας, σε συνεργασία με το πρακτορείο της, The Blair Partnership, αποφάσισαν να «χαλαρώσουν» τις άδειες των δικαιωμάτων των βιβλίων και να επιτρέπουν σε δασκάλους να δημοσιεύουν βίντεο με αναγνώσεις των βιβλίων Harry Potter, στις ειδικές πλατφόρμες εκπαίδευσης.

Το πρώτο ηχητικό βιβλίο της σειράς!

Μάλιστα, ανακοινώθηκε πως στις επόμενες εβδομάδες θα «ανέβει» το πρώτο βιβλίο της σειράς, «Harry Potter and the Philosopher’s stone», σε μορφή audiobook, σε διάφορες γλώσσες – δυστυχώς όχι στα ελληνικά – για μια ακουστική εμπειρία.

Αν λοιπόν, το παιδί σας λατρεύει τον Harry Potter, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα «Harry Potter at Home» και να εξερευνήσετε μαζί, ευχάριστα και δημιουργικά, τον «μαγικό» κόσμο του!

Κι όπως λέει η J.K. Rowling: «Κάντε ξόρκι εξαφάνισης στη βαρεμάρα!»

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b