MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας: Δημοφιλείς παραγωγές, διαθέσιμες online

Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας ανακοίνωσε πως θα προβάλλει κάθε Πέμπτη, μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube, μερικές από τις δημοφιλέστερες παραγωγές του, εντελώς δωρεάν.

Οι προβολές ξεκινούν με την κωμωδία του Ρίτσαρντ Μπιν «One Man, Two Guvnors», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμς Κόρντεν.
Monopoli Team

Ακολουθώντας την πρωτοβουλία άλλων μεγάλων πολιτιστικών οργανισμών, το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας πήρε την απόφαση να διαθέσει ελεύθερα στο διαδίκτυο, μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραγωγές του, για μια πιο ευχάριστη παραμονή στο σπίτι, εξαιτίας του κορονοϊού.

National Theatre at Home

Το πρόγραμμα online προβολών έχει τίτλο «National Theatre at Home» και θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου 2020 με την κωμωδία του Ρίτσαρντ Μπιν, «One Man, Two Guvnors», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέιμς Κόρντεν. Η παραγωγή έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο διασκεδαστικές στην ιστορία του Εθνικού Θεάτρου.

Jane Eyre

Την επόμενη εβδομάδα σειρά έχει η διασκευή της Sally Cookson στην «Jane Eyre» της Σάρλοτ Μπροντέ.

Τα βίντεο θα ανεβαίνουν κάθε Πέμπτη στις 7 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) στο επίσημο κανάλι του θεάτρου στο Youtube και θα είναι διαθέσιμα για επτά ημέρες.

Συγγραφείς, σκηνοθέτες και ηθοποιοί έχουν αποποιηθεί τα πνευματικά τους δικαιώματα, συμμετέχοντας σε αυτή την, μεγάλης σημασίας, πρωτοβουλία!

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b