MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΠΑΛΕΤΟ

Τα διάσημα μπαλέτα Bejart χορεύουν… στο σπίτι μας

Τέσσερις σημαντικές παραστάσεις των μπαλέτων Bejart της Λωζάνης διατίθενται για περιοσμένο διάστημα (4 μέρες η καθεμία) δωρεάν και online.

Monopoli Team

Όπως και τα περισσότερα πολιτιστικά event της Ευρώπης, έτσι και τα διάσημα μπαλέτα Bejart της Λωζάνης έχουν αναβάλει τις παραστάσεις τους από τις 16 Μαρτίου, σε μία προσπάθεια να περιοριστεί η διάδοση του κορονϊού.

Έτσι, τα μπαλέτα θα ήθελα να αυτοπροκαλεστούν εικονικά στο σαλόνι σας και να χορέψουν για εσάς για έναν ολόκληρο μήνα! Ξεκινώντας από την Πέμπτη 26 Μαρτίου, οι παραστάσεις των μπαλέτων θα βρίσκονται κάθε εβδομάδα στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας τους.

Για τέσσερις μέρες, λοιπόν, καθεμιά από τις παρακάτω παραστάσεις θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν online προβολή:

 t ‘M et variations… του Gil Roman

“Στο t ‘M and variations… o Gil Roman υπογράφει ένα μπαλέτο, όπου οι κινήσεις γίνονται λέξεις που απευθύνονται στον Μώρις Μπεζάρ. Μια ριζοσπαστικά εντυπωσιακή χορογραφία, χρονικό μιας γιορτινής ημέρας γεμάτο χρώματα και αραμπέσκ. Ένα θέαμα γεμάτο αισθήσεις. Αξιοσημείωτο και μαγευτικό!
Από Πέμπτη 25 έως Κυριακή 29 Μαρτίου 

Béjart fête Maurice του Maurice Béjart, σε σκηνοθεσία Gil Roman

Μάζεψα μια σειρά από αποσπάσματα, όπως κάοοιος θα διοργάνωνε ένα πάρτι. Ή όπως κάποιος θα συνέθετε τραγούδια για ένα ρεσιτάλ, μια παράσταση, μια συνάντηση.” -Gil Roman
Από Πέμπτη 2 Απριλίου έως Κυριακή 5 Απριλίου

Syncope από τον Gil Roman

“Που ήμασταν όταν δεν ήμασταν εκεί; Στη μουσική είναι ένας ρυθμός εκτός μουσικής. Με όρους ιατρικής, είναι το σταμάτημα της καρδιάς. Πέντε με δέκα δευτερόλεπτα χωρίς συνείδηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο εγκέφαλος μπορεί μόνο να φαντάζεται, να ανακαλύπτει πράγματα ασταμάτητα” -Gil Roman
Από Παρασκευή 10 έως Δευτέρα 13 Απριλίου

Ο Μαγικός Αυλός του Μωρίς Μπεζαρ

Ένα έργο πλούσιο σε συμβολισμούς για το καλό και το κακό, την αλήθεια και το ψέμα, την αγάπη για τον άνθρωπο και την αξία της αρετής, στο οποίο ο Μότσαρτ δίνει τη υπέροχη μελωδία του και ο Μπεζάρ τη δημιουργική και μαγική χορογραφία του. Ο χορός και η μουσική ενώνονται αρμονικά σε ένα παραμύθι γεμάτο φως και μαγεία με 50 χορευτές επί σκηνής.
Από Πέμπτη 16 έως Κυριακή 19 Απριλίου

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b