MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
05
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Οι σημαντικότερες συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου online

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Βερολίνου, μια από τις σημαντικότερες ορχήστρες παγκοσμίως, προσφέρει μερικές από τις πιο σπουδαίες συναυλίες της δωρεάν στην ιστοσελίδα της.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Οι σημαντικότεροι συναυλιακοί χώροι σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να κλείνουν λόγω του κορονοϊού. Έτσι και η Φιλαρμονική του Βερολίνου έχει κλείσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Το τελευταίο κονσέρτο της, υπό την επίβλεψη του καλλιτεχνικού της διευθυντή Σερ Σιμόν Ρατλ, δόθηκε χωρίς κοινό και μεταδόθηκε αποκλειστικά και δωρεάν γα τους επισκέπτες του Ψηφιακού Συναυλιακού Χώρου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε το “Sinfonia” του Luciano Berio και το κονσέρτο του Béla Bartók για την Ορχήστρα, δύο έργα που είχαν επίσης γραφτεί εν μέσω κρίσης. Οι New York Times αποκάλεσαν την ερμηνεία “καταπληκτική.” Μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Αυτό και πολλά ακόμα σημαντικά κονσέρτα της Φιλαρμονικής είναι πλέον διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της και θα μπορείτε κι εσείς να τα απολαύσετε αν ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Τα εξής τέσσερα live προτείνει η Φιλαρμονική Βερολίνου

Για την εβδομάδα, η Φιλαρμονική Βερολίνου μας προτείνει τέσσερα κονσέρτα με μερικούς από τους πιο αγαπημένους φίλους της ανά τα χρόνια. Απολαύστε λοιπόν μερικούς από τους σημαντικότερους συνθέτες που αγαπήθηκαν όσο κανείς από την Ορχήστρα και το κοινό.

Ο Seiji Ozawa διευθύνει “A Gershwin Night” (2003)

Ο Seiji Ozawa δεν είναι ειδικός μόνο του ευρωπαϊκού ρεπερτορίου, είναι και του αμερικανικού, όπως φαίνεται σε αυτό το καταπληκτικό κονσέρτο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του George Gershwin.

Ο Mariss Jansons διευθύνει τη συμφωνία “From The New World” του Dvorak (2012)

Ζεστασιά και φωτεινότητα είναι δύο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τις ερμηνείες του Jansons στη ρομαντική και μετα-ρομαντική μουσική -κάτι που μπορείτε κι εσείς να διαπιστώσετε στο κονσέρτο αυτό.

Ο Bernard Haitink διευθύνει τη Συμφωνία αρ. 4 του Bruckner

Ο Bernard Haitink καταλαβαίνει όπως πολύ λίγοι τη δύναμη της δουλειάς του Bruckner. Σε αυτό το κονσέρτο μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα πιο διάσημα έργα του, το “Romantic.”

Ο Zubin Mehta διευθύνει Saint-Saëns και Korngold (2015)

Ο Zubin Mehta έχει δουλέψει με τη Φιλαρμονική του Βερολίνου από το 1961. Σε αυτό το κονσέρτο παρουσιάζει έργα των Camille Saint-Saëns και Erich Wolfgang Korngold, που μπορεί να είναι λιγότερο διάσημα έργα, αλλά εξίσου απολαυστικά.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Μαρίνα Σάττι και Zeyne ενώνουν φωνές στο ατμοσφαιρικό “A’ti”
Μουσικά Νέα
KÄÄRIJÄ: Το “φαινόμενο” της Eurovision για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Gramatik και Saint Etienne μαζί με τους Pet Shop Boys
Μουσικά Νέα
Φ hill Sessions: Ο λόφος Φιλοπάππου παίρνει ζωή και τον Σεπτέμβριο – Το πρόγραμμα των συναυλιών
Μουσικά Νέα
Στον Αιώνα της Σιωπής: Κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του Πάνου Ζώη με την υπογραφή της Σοφίας Νάτσιου
Μουσικά Νέα
Η Νατάσα Θεοδωρίδου «μ’ ένα φορτηγό τραγούδια» στο Κατράκειο Θέατρο
Μουσικά Νέα
Dzingovic ΙΙ: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Θανάση Dzingovic
Μουσικά Νέα
Innerfest 2026: Αναβάλλεται η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ λόγω τραυματισμού του Goldie
Εκδηλώσεις
Βεάκειο: Μουσική και θέατρο με θέα τη θάλασσα στο φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων
Μουσικά Νέα
“Black Whole”: Ο French Fry επιστρέφει με νέο single και δωρεάν live στη ΣΤΟΑ Culture
Μουσικά Νέα
Kalami Festival 2026: Σκιαδαρέσες, aggelina και Billie Kark στη Νάξο
Art & Culture
Αποχαιρετισμός στο Ηρώδειο από συμφωνικές ορχήστρες και σπουδαίους σολίστ