MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
12
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Δωρεάν παιδικά ηχητικά βιβλία από την online βιβλιοθήκη των εκδόσεων Πατάκης

Οι εκδόσεις Πατάκης δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά και γονείς να επιλέξουν ανάμεσα στα 23 ακουστικά βιβλία που υπάρχουν εντελώς δωρεάν στην online βιβλιοθήκη τους και να απολαύσουν ιστορίες…με ήχο!

Monopoli Team

Στην προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα των ημερών «Μένουμε σπίτι», με τον δικό τους τρόπο, οι Εκδόσεις Πατάκης διαδίδουν «Μένουμε σπίτι και ακούμε ιστορίες»!

Οι Εκδόσεις Πατάκη καλωσορίζουν λοιπόν τους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους στην ξακουστή βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού. Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη είναι διαλεγμένα ένα ένα, έτοιμα να διηγηθούν το καθένα τη δική του ξεχωριστή ιστορία και να μάς ταξιδέψουν σε κόσμους ξεχωριστούς – αυτή τη δύσκολη περίοδο που το έχουμε ανάγκη.

Είκοσι τρία από τα βιβλία που κρύβονται στα ράφια της online βιβλιοθήκης τα διαβάζουν…φωναχτά η Ηλέκτρα Γεννατά και ο Θανάσης Χαλκιάς.

Επισκεφθείτε την σελίδα των εκδόσεων και με την βοήθεια του κέρσορά σας θα εντοπίσετε τα 23 ηχητικά βιβλία που κρύβονται στην βιβλιοθήκη.

Επισκεφθείτε λοιπόν την σελίδα www2.patakis.gr/25istories όπου εκεί θα βρείτε την βιβλιοθήκη των εκδόσεων. Ψάξτε ανάμεσα στα βιβλία και θα εντοπίσετε τα 23 βιβλία που κρύβονται σε αυτήν. Πατήστε πάνω, διαλέξτε το βιβλίο που θέλετε να…ακούσετε σήμερα και στην συνέχεια απολαύστε ελεύθερα!

Μια μικρή προσφορά από το αρχείο των Εκδόσεων Πατάκη, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα η αθωότητα και η ανεμελιά στην καθημερινότητά μας.

Γιατί τα audio books, τα βιβλία με ήχο δηλαδή, είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα παιδιά;

1. Είναι πολύ εύκολα και συνδυάζονται με άλλες δραστηριότητες
Μπορείτε να βάλετε στο παιδί σας να ακούσει κάποιο βιβλίο, ενώ ζωγραφίζει, ή ενώ καθαρίζει το δωμάτιό του ή όταν παίζει, ακόμα και λίγο πριν το πάρει ο ύπνος.

2. Διεγείρουν την φαντασία και βελτιώνουν τις δεξιότητες ανάγνωσης
Ακούγοντας μια ιστορία αφηγούμενη, τα παιδιά χρησιμοποιούν την φαντασία τους για να φτιάξουν τα πρόσωπα, τις εικόνες και τις καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες με μια βαθύτερη αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα ακούν λέξεις, μαθαίνουν να τις ξεχωρίζουν, με αποτέλεσμα αυτό να βοηθά στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τους.

Περισσότερα από Βιβλία
Σχετικά Θέματα
Βιβλία
«Λειψώ»: Το νέο μυθιστόρημα της Κατερίνας Γιαμά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bookstars
Βιβλία
8ο Θερινό Βιβλιοστάσιο: Μια γιορτή του βιβλίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Βιβλία
Η Κατερίνα Τσιτούρα μάς μιλά για το βιβλίο της «Το πείραμα του κυρίου Βελφ»
Βιβλία
Για τη Σοφία Καζαντζιάν και τον Μάριο Ιορδάνου, οι «Μαύροι Πίνακες» δεν είναι μόνο μια αστυνομική ιστορία
Αφιέρωμα
Μικρές βαλίτσες, μεγάλες ιστορίες: 10 παιδικά βιβλία για τις καλοκαιρινές διακοπές!
Αφιέρωμα
Ώρα για παιχνίδι… με βιβλία! Προτάσεις για ένα δημιουργικό καλοκαίρι
Βιβλία
Η κόκκινη ομπρέλα σε νέες περιπέτειες: Το βιβλίο της Ελπίδας Μηναδάκη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη
Βιβλία
Ψάρια και Ωρίμανση: Το νέο γαστρονομικό βιβλίο του Μαρίνου Σουράνη από τις Εκδόσεις Νεφέλη
Βιβλία
Astronio Bar Quiz: Μια βραδιά γνώσης και ψυχαγωγίας με τον Παύλο Καστανά στο Θερινό Λαμπέτη
Βιβλία
Ο συγγραφέας Δημήτρης Σωτάκης μάς μιλά για την «Πικρή αλήθεια» του
Βιβλία
Ο Καιρός των Τρελών: Το νέο μυθιστόρημα του Σπύρου Λίτσα από τις Εκδόσεις Αγγελάκη
Βιβλία
«Επί Λέξει»: Μια ανοιχτή συζήτηση για τη σωτηρία του βιβλιοπωλείου