MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Ημέρα της Γυναίκας: 5 προσφορές αποκλειστικά για γυναίκες

Προσφορές για ποτό, γλυκό, αλλά και θέατρο για την Ημέρα της Γυναίκας την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Monopoli Team

Μπορεί να μην χρειαζόμαστε μια ειδική μέρα για να γιορτάσουμε τις γυναίκες, αλλά η αλήθεια είναι πως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια τέλεια αφορμή για να βγούμε με τις φίλες μας και να διασκεδάσουμε.

Ειδικά όταν υπάρχουν προσφορές, όπως οι παρακάτω, για ποτό, γλυκό, ακόμα και θέατρο που ισχύουν αποκλειστικά για γυναίκες και μόνο για την Κυριακή 8 Μαρτίου. Αν λοιπόν θέλετε να γιορτάσετε την μοναδική ημέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες με μία έξοδο, τότε συνεχίστε την ανάγνωση.

1+1 ποτό στα TGI Fridays

Την Κυριακή 8 Μαρτίου τα TGI Fridays μας βοηθούν να γιορτάσουμε την ημέρα της γυναίκας και μας προσκαλούν να πάρουμε την κολλητή μας και να απολαύσουμε 1+1 Daiquiri ή Mojito μετά τις 18.00! Γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο πως γυναίκα, απόλαυση, γιορτή είναι όλα γένους θηλυκού. Καταστήματα TGI Fridays θα βρείτε σε Κολωνάκι, Αμπελόκηπους, Μαρίνα Φλοίσβου, Γλυφάδα, Άγιο Δημήτριο, Golden Hall και Κηφισιά.

Φαγητό και γλυκό στο Hard Rock Cafe

Το Hard Rock Cafe γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα μοναδικό μενού, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες. Με κυρίως πιάτο BBQ Pineapple Steak Burger και Super She Cobb Salad, ενώ από ποτά μπορείτε να επιλέξετε από sparkling blackberry σανγκρια και espresso martini. Μάλιστα, την Κυριακή 8 Μαρτίου προσφέρει ένα δωρεάν γλυκό, έπειτα από την παραγγελία ενός κυρίως πιάτου.
Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, Αθήνa

1+1 ποτό στο O’ Canto Pub

Η αγαπημένη μας pub στον Άλιμο, η O’ Canto Pub, προσκαλεί όλες τις γυναίκες να γιορτάσουν την ημέρα της γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου, με 1+1 μπύρα ή ποτήρι κρασί. Στην πανέμορφη αυλή του O’ Canto μπορείτε -εκτός από το ποτό σας- να δοκιμάσετε ένα από τα υπέροχα μπέργκερ του ή να συνοδεύσετε τη μπύρα σας με κάποια από τις ποικιλίες του.
O’ Canto Pub, Αριστοτέλους 31, Άλιμος

1+1 κρασί στο Laluk

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, το Laluk Cafe στο Κουκάκι συνεργάζεται με την εταιρεία αφρόδους οίνου Peleano και την Κυριακή 8 Μαρτίου από την 1 το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ κερνάει όλες τις γυναίκες ένα δεύτερο κρασί Peleano.
Laluk Cafe-Bar, Γ’ Ολυμπίου 15, Κουκάκι

Προσφορά στην τιμή εισιτηρίων της παράστασης Top Girls για την Ημέρα της Γυναίκας

Το διάσημο θεατρικό έργο της σπουδαίας Caryl Churchill, «Top Girls», το οποίο παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόρτα έως τις 12 Απριλίου 2020, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, με μια προσφορά στην τιμή των εισιτηρίων (12€) για τις παραστάσεις στις 6,7 και 8 Μαρτίου 2020.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b