MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Top Girls: Προσφορά στην τιμή εισιτηρίων της παράστασης για την Ημέρα της Γυναίκας

Η παράσταση «Top Girls» και το Θέατρο Πόρτα γιορτάζουν την Ημέρα της Γυναίκας, με προσφορά στην τιμή των εισιτηρίων, για τις 6, 7 & 8 Μαρτίου 2020.

Top Girls
Monopoli Team

Το διάσημο θεατρικό έργο της σπουδαίας Caryl Churchill, «Top Girls», το οποίο παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόρτα έως τις 12 Απριλίου 2020, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας, με μια προσφορά στην τιμή των εισιτηρίων (12€) για τις παραστάσεις στις 6,7 και 8 Μαρτίου 2020. 

Λίγα λόγια για το έργο

Κεντρική ηρωίδα του Top Girls είναι η Marlene, μια φιλόδοξη γυναίκα καριέρας, υπεύθυνη ενός γραφείου ευρέσεως εργασίας για γυναίκες, μια «σιδηρά κυρία» που ανέρχεται θυσιάζοντας συνεργάτες, καθώς και τη δική της ευαίσθητη, ανθρώπινη πλευρά στον βωμό της επιτυχίας.

Παρόλο που το έργο είναι γραμμένο σε ρεαλιστικό κώδικα, ξεκινά με μια διάσημη ονειρική πρώτη σκηνή, όπου ιστορικοί και διάσημοι μυθοπλαστικοί γυναικείοι χαρακτήρες καταθέτουν με ευφάνταστο τρόπο τις ιστορικά διαφορετικές πτυχές του ζητήματος της κοινωνικής θέσης των γυναικών.

Στη συνέχεια, η δράση μεταφέρεται στον χρόνο συγγραφής του έργου, όπου με μια σειρά από συναρπαστικές συγκρούσεις ανάμεσα σε σύγχρονες γυναίκες και σημαντικές ανατροπές, η συγγραφέας αναπτύσσει τις θέσεις και τους προβληματισμούς της με θεατρικά ευφρόσυνο τρόπο και υπέροχους σκηνικούς χαρακτήρες, δημιουργώντας ένα θέαμα με παλμό.

Συντελεστές

Στην παράσταση, η οποία ανεβαίνει σε σκηνοθεσία – μετάφραση Θωμά Μοσχόπουλου, παίζουν οι ηθοποιοί Μαρία Καβογιάννη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Βίκυ Βολιώτη, Αλεξία Καλτσίκη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ειρήνη Μακρή και Άλκηστις Πολυχρόνη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Top Girls» της Caryl Churchill

Σκηνοθεσία – Μετάφραση: Θωμάς Μοσχόπουλος

Παραστάσεις: Παρασκευή-Σάββατο: 21.00 | Κυριακή: 19.00

Προσφορά στην τιμή των εισιτηρίων: 12€ για τις παραστάσεις 6,7 & 8 Μαρτίου 2020

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, SevenSpots, Reload Stores, WIND, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αθηνόραμα, Viva Kiosk, Yoleni’s

Θέατρο Πόρτα, Λ. Μεσογείων 59, 11526, Αθήνα. Πληροφορίες – Κρατήσεις: τηλ: 210 771 1333 & [email protected] | Email: [email protected] | https://www.porta-theatre.gr/index.php

 

 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b