MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Πλένουμε τα χέρια μας με μουσική και πάμε κόντρα στον κορονοϊό!

Οι ειδικοί συνιστούν να πλένουμε τα χέρια μας για 20 δευτερόλεπτα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊόυ κι εμείς θα το κάνουμε μετά μουσικής!

Ακούμε Beyonce, Lizzo και Fleetwood Mac για να πλύνουμε τα χέρια μας
Monopoli Team

Η έξαρση του ιου COVID-19 (γνωστού σε εμάς ως κορονοϊού) σε παγκόσμιο επίπεδο έκανε τις αρμόδιες αρχές να εκδώσουν μια σειρά από συμβουλές. Από αυτές τις συμβουλές η κυριότερη είναι το πλύσιμο των χεριών μας για 20 δευτερόλεπτα, ώστε να αποφύγουμε την μόλυνση από τον ιό και την περαιτέρω διάδοση του.

Είκοσι δευτερόλεπτα διαρκούν περίπου όσο διαρκεί να τραγουδήσει κανείς δύο φορές το “Happy Birthday.” Μια χρήστης του Twitter, όμως, φαίνεται πως βαρέθηκε το “Happy Birthday” και έφτιαξε μια λίστα με ρεφρεν τραγουδιών που διαρκούν επίσης 20 δευτερόλεπτα και είναι πολύ πιο διασκεδαστικά από το να χρονομετρούμε απλά είκοσι δευτερόλεπτα κάθε φορά που πλένουμε τα χέρια μας.

Σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter κάθε “σωστό” πλύσιμο χεριών αντιστοιχεί στο ρεφρέν του “Love On Top” της Beyonce, του “Truth Hurts” της Lizzo και πολλών άλλων τραγουδιών, που θα μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Πηγή: NME

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b