MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

ΟΠΑ Run #3 για το Πεδίο του Άρεως

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν στο ιστορικό πάρκο του Πεδίου του Άρεως το 3ο ΟΠΑ Run. 

ΟΠΑ RUN #3
ΟΠΑ RUN #3
Monopoli Team

Η διοργάνωση αυτή όπως και τις προηγούμενες 2 χρονιές περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων. Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2018 με στόχο να ξαναζωντανέψει το ιστορικό πάρκο και να καταστεί ένας ασφαλής και φιλικός χώρος.

Η εκδήλωση έτυχε πολύ θετικής αποδοχής τα προηγούμενα έτη, καθώς συμμετείχαν αθροιστικά και για τα δύο έτη περίπου 3000 φοιτητές, μέλη του διδακτικού-ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου μας, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, λάτρεις της φύσης, της πόλης και του αθλητισμού, οικογένειες αλλά και μαθητές. Φέτος αναμένεται η συμμετοχή να φτάσει στα 2000 άτομα!

Το ΟΠΑ Run εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού «AUEB Volunteers» και η οργανωτική ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου μας.

Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και ειδικά φέτος, εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του Ιδρύματος.

Φέτος, η διοργάνωση θα εστιάσει ιδιαίτερα στη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση. Αυτό αποσκοπεί στην ενίσχυση περαιτέρω του κοινωνικού της αντίκτυπου.  Επίσης, για πρώτη χρονιά, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 4 προπονητικές ασκήσεις τις εβδομάδες πριν τον Αγώνα.

Οι παροχές του 3ου ΟΠΑ Run προς τους συμμετέχοντες είναι:

Βαμβακερό μπλουζάκι για τον περίπατο 2 χλμ., τεχνικό μπλουζάκι για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ., σακίδιο, φύλαξη προσωπικών αντικειμένων, επίσημη χρονομέτρηση για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ., νερό, μπανάνα, αναμνηστικό μετάλλιο για όλους και βραβείο στους 3 πρώτους σε κάθε κατηγορία στον αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Σας περιμένουμε όλους, την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στο Πεδίον του Άρεως για το 3ο ΟΠΑ Run για να τρέξουμε, να διασκεδάσουμε και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την αναβάθμιση του κέντρου της πόλης μας, την προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά την σωματική άθληση και υγεία!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Χώρος: Πεδίο του Άρεως

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ.

Οι θέσεις για τους εθελοντές της ημέρας του Αγώνα και τις ημέρες πριν, θα ανοίξουν σύντομα στη σελίδα www.auebvolunteers.gr.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b