MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Our Festival 6: Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή

Η διοργανωτική ομάδα του OurFestival προσκαλεί καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των Τεχνών να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο Our Festival 6, που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2020.

Φωτογραφία από το Our Festival 5
Monopoli Team

Η διοργανωτική ομάδα του Our Festival προσκαλεί καλλιτέχνες από όλο το φάσμα των Τεχνών (Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά) να υποβάλουν τις προτάσεις τους για συμμετοχή στο Our Festival 6, που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2020 στο Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Το Our Festival 6 είναι ανοιχτό σε κάθε επαγγελματία καλλιτέχνη ή καλλιτεχνική ομάδα που λειτουργεί συλλογικά και με πνεύμα αλληλεγγύης. Η διοργάνωση παρέχει τον χώρο, τον τεχνικό εξοπλισμό και χρηματική αμοιβή, στοχεύοντας στο να αποτελέσει –για μία ακόμη χρονιά- το Our Festival σημείο συνάντησης δημιουργικών ανθρώπων, από το οποίο θα ξεπηδήσουν νέοι προσωπικοί και καλλιτεχνικοί δεσμοί που θα οδηγήσουν σε διαχρονικές πολιτιστικές συμπράξεις.

Λίγα Λόγια για το OUR Festival

Το Our Festival επιδιώκει να δίνει βήμα σε κάθε καλλιτέχνη που έχει κάτι ενδιαφέρον να αφηγηθεί, αλλά στερείται των μέσων να το κάνει. Παράλληλα, πρόκειται για μία διοργάνωση, την οποία διαχειρίζονται οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν. Επαγγελματίες που παρουσιάζουν τη δράση τους, παράλληλα στηρίζουν έμπρακτα το φεστιβάλ, τις υπόλοιπες δράσεις και εν τέλει τους συναδέλφους τους καλλιτέχνες.

Με αυτόν τον τρόπο, η κοινότητα του Our Festival παρουσιάζει στο κοινό μια ποιοτική και άρτια καλλιτεχνική διοργάνωση. Είναι ένας θεσμός που, χάρη στη συμμετοχική διάθεση των καλλιτεχνών που τον πλαισιώνουν, κάθε χρόνο διευρύνεται.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2015, 45 καλλιτέχνες παρουσίασαν 6 δράσεις σε 600 θεατές. Σήμερα, μετά από πέντε χρόνια Our Festival, περισσότεροι από 8.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει 99 δράσεις από 492 καλλιτέχνες.

Πληροφορίες για το OUR Festival 6

Το Our Festival 6 θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, στο
πλαίσιο του “Φεστιβάλ Ρεματιάς”, με την υποστήριξη του δήμου Χαλανδρίου.

Το Θέατρο Ρεματιάς και οι δράσεις του Our Festival είναι προσβάσιμα σε καλλιτέχνες και θεατές με
αναπηρία.

Παρέχονται: χώρος, τεχνικός εξοπλισμός και χρηματική αμοιβή.

Δηλώσεις συμμετοχής: Εδώ

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως: 03/04/2020

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Our Festival 6, που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2020 στο Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλάνδρι.

Περισσότερα από Τι Νέα;
Σχετικά Θέματα
Cine News
Για τον Νίκο Ερηνάκη, η φιλοσοφία δεν είναι μια ακαδημαϊκή πολυτέλεια για ήρεμες εποχές
Εκδηλώσεις
Αυτό το ΠΣΚ η Αθήνα γίνεται ανοιχτό φεστιβάλ και γεμίζει πολιτική τέχνη
Μουσικά Νέα
Titanic Ocean: Η ταινία της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη με τη μουσική της Kid Moxie στο Φεστιβάλ Καννών 2026
Μουσικά Νέα
Ο Claudio Constantini για πρώτη φορά στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Οι Blazin’ Quartet φέρνουν την “Κοσμογονία” τους στο Half Note Jazz Club
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Art & Culture
Η Πειραιώς 260 γιορτάζει τα 20 της χρόνια με ένα άκρως φεστιβαλικό πρόγραμμα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια στο Θερινό Λαμπέτη και σε καλοκαιρινή περιοδεία
Εικαστικά
Ο Καβάφης επιστρέφει στην Αθήνα: Το γλυπτό-δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση στον Δήμο Αθηναίων
Μουσικά Νέα
Léna: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του λαουτίστα και συνθέτη Βασίλη Κώστα
Cine News
Μάιος στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το A Complete Unknown με τον Τιμοτέ Σαλαμέ και μια νέα σειρά από τον κόσμο του Yellowstone