MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PET STORIES

4 ραντεβού για φιλόζωους αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Τέσσερα ραντεβού σκυλογονιών και φιλόζωων, ένα μπαζάρ για την στήριξη των ζώων της Αυστραλίας, μια βόλτα για καφεδάκι και δύο κοπές πίτας, μας δίνουν κίνητρο για βόλτες, αγορές και κοινωνικοποίηση.

author-image Μαριάννα Κουρκούνη

Τα χριστουγεννιάτικα παζάρια μπορεί να τελείωσαν αλλά όχι και οι αφορμές για βόλτες με τον φίλο σας στην πόλη. Ένα παζάρι για τα ζώα της Αυστραλίας στα νότια, μια δράση οικονομικής ενίσχυσης και δύο κοπές πίτας, θα σας βγάλουν στον δρόμο με λουρί. Δείτε τα ραντεβού των φιλόζωων για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Γενάρη και περάστε το Σαββατοκύριακό σας με την καλύτερη παρέα.

From Athens With Love, Barking Barber
  • Που: Barking Barber, Νέα Σμύρνη
  • Πότε: Σάββατο 18 Ιανουαρίου, 10 π.μ.-3.30 μ.μ.

Αυτές τις μέρες το μυαλό μας είναι στην Αυστραλία και στα δισεκατομμύρια ζώα που έχουν τραυματιστεί ή χαθεί στις πυρκαγιές στην άλλη άκρη της γης. Το Barking Barber στη Νέα Σμύρνη παίρνει την όμορφη πρωτοβουλία να συγκεντρώσει χρήματα για να ενισχύσει τα καταφύγια ζώων στις πυρόπληκτες περιοχές της Αυστραλίας. Το ραντεβού των φιλόζωων δίνεται το πρωΐ του Σαββάτου στον χώρο του μαγαζιού, όπου θα στηθεί ένα παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες. Υπέροχες τσάντες και νεσεσέρ από Aggelicat, κεραμικά, μακραμέ κοσμήματα, μπρελόκ, γούρια για το 2020 και πολλά άλλα μικροδωράκια θα γεμίσουν τους πάγκους του Barking Barber. Τα έσοδα από τις αγορές σας στο παζάρι και από τα κουρέματα σκύλων που θα γίνουν την ίδια μέρα Barking Barber, θα δωθούν για καλό σκοπό.
Δείτε εδώ το facebook event

Κοπή Σκυλοπίτας 2020 του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
  • Που: Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
  • Πότε: Κυριακή 19 Ιανουαρίου, 12-6 μ.μ.

Το 2020 είναι εδώ και ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας το γιορτάζει κόβοντας την σκυλοπίτα του παρέα με τα σκυλάκια του καταφυγίου, εθελοντές και φίλους. Όπως καταλάβατε, το τυχερό φλουρί της σκυλοπίτας, που θα κοπεί γύρω στις 4 μ.μ., προορίζεται για τους τετράποδους συνδαιτυμόνες. Όμως μη νομίζετε ότι θα μείνει κάποιος παραπονεμένος. Ο σύλλογος ετοίμασε και βασιλόπιτα για εμάς τους υπόλοιπους, που θα μοιράσει μαζί με καφεδάκι σε συμβολική τιμή. Τα έσοδα από τη συμμετοχή σας στη βασιλόπιτα, τους λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς και τις αγορές σας σε μπλούζες και φούτερ, θα δωθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων του Συλλόγου.
Δείτε εδώ το facebook event

Καφές για καλο σκοπό με το Φιλοζωικό Σωματείο Γαλατσίου “Γ.Α.Φ”
  • Που: Καφεκοπτείο “Ο Βραζιλιάνος”, Λεωφόρος Βεΐκου 27, Γαλάτσι
  • Πότε: Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Μια πρωτότυπη δράση, που μας ξαφνιάζει ευχάριστα, πραγματοποιεί αυτήν την Κυριακή το Φιλοζωϊκο Σωματείο Γαλατσίου “Γ.Α.Φ” μαζί με το Καφεκοπτείο “Ο Βραζιλιάνος“. Για εκείνη την ημέρα, ό,τι χρήματα συγκεντρώσει το κατάστημα από παραγγελίες σε καφεδάκια, σοκολάτες και μπάρες πρωϊνού, θα μπουν στον κουμπαρά του φιλοζωϊκού σωματείου “Γαλατσιώτικες Αδέσποτες Φάτσες”. Με αυτά τα χρήματα, το σωματείο θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τις στειρώσεις της γατοαποικίας της οδού Υψηλάντου. Μέσω αυτής της πολύ γλυκιάς προσπάθειας, το κατάστημα δείχνει το φιλοζωϊκό του προφίλ και συμβάλλει έμπρακτα στις προσπάθειες του τοπικού σωματείου να βοηθήσει τα αδεσποτάκια. Από πού είπαμε θα πάρετε εσείς τον πρωϊνό καφέ σας στο χέρι;
Δείτε εδώ το facebook post

Κοπή πίτας του Ultra Dogs Park
  • Που: Περιβολαράκη 8, Μεταμόρφωση
  • Πότε: Κυριακή 19 Ιανουαρίου, 12-1 μ.μ.

Εάν δεν το έχετε σκεφτεί ως τώρα να επισκεφθείτε έναν χώρο κοινωνικοποίησης σκύλων, αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε την ευκαιρία. Η κοπή της βασιλόπιτάς του Ultra Dogs Park στη Μεταμόρφωση, είναι η καλύτερη αφορμή για ραντεβού των φιλόζωων στα Ανατολικά προάστια. Μπορεί ο τετράποδος φίλος σας να μην ξέρει τι πάει να πει βασιλόπιτα, σίγουρα όμως θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως το παιχνίδι και το κυνηγητό. Καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι σταθεροί και περιστασιακοί… θαμώνες του πάρκου, αλλά και όσα κοινωνικά σκυλάκια βρεθούν εκεί για πρώτη φορά. Εάν, πάλι, το σκυλί σας δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, ξανασκεφτείτε το. Αφήσετε αυτήν την εκδήλωση να περάσει και να το επιχειρήσετε άλλη φορά, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με τους εκπαιδευτές του πάρκου.
Δείτε εδώ το facebook event

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b