MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Keep Watching

10 χριστουγεννιάτικες ταινίες που λατρεύουμε να βλέπουμε ξανα και ξανα!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις γιορτές και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε επισήμως και… απενοχοποιημένα τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που τόσο αγαπάμε!

KEIMENO: Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 16.12.2019

Γιατί αγαπάμε τόσο τις χριστουγεννιάτικες ταινίες;

Ίσως γιατί τις έχουμε συνδυάσει με χαλαρές, οικογενειακές στιγμές αλλά και με διακοπές! Ίσως γιατί πάντα μάς γεμίζουν θετικά, αγαπησιάρικα, αισιόδοξα μηνύματα και μάς αφήνουν τη γλυκιά αίσθηση ότι το “καλό και η αγάπη πάντα κερδίζουν”! Ίσως γιατί μας επιστρέφουν στο comfort zone της παιδικής ανεμελιάς και αθωότητας που τόσο έχουμε ανάγκη…

Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα σταματήσουμε ποτέ ν’ απολαμβάνουμε ταινίες πασπαλισμένες με χριστουγεννιάτικη αστερόσκονη και εγγυημένο “happy end”!

Ευτυχώς για όλους εμάς τους Christmas-Μovies-Lovers υπάρχει το χριστουγεννιάτικο κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD που για ένα μήνα θα προβάλλει πάνω από 90 ταινίες! Σκανάροντας το πρόγραμμα, φτιάξαμε τη δική μας top-10 λίστα με τις ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτές τις μέρες!

Heaven Sent

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Billy και η Maire Taylor, ένα ζευγάρι πολύ κοντά στον χωρισμό, είναι τόσο μπερδεμένοι που προσεύχονται απλά για ένα σημάδι, που θα τους δείξει τι να κάνουν. Έτσι, εμφανίζεται στην πόρτα τους ένα μικρό κοριτσάκι, με “αγγελικό” πρόσωπο, που το παίρνει πάνω της να τους κάνει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Και ο καλύτερος τρόπος είναι φυσικά να τους δείξει πόσο όμορφα είναι τα Χριστούγεννα όταν είσαι με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, την οικογένεια σου. Μια ταινία που θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά και να συγκινηθείτε.
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 22:30

Surviving Christmas

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία για έναν μοναχικό και αντιπαθητικό εκατομμυριούχο, τον Drew (Ben Affleck), ο οποίος μη θέλοντας να περάσει μόνος του τα Χριστούγεννα, επισκέπτεται το σπίτι όπου μεγάλωσε. Εκεί μένει όμως μια άλλη οικογένεια, η οποία δεν χαίρεται πολύ που τον βλέπει, αλλά δέχεται να τον φιλοξενήσει λόγω του υπέρογκου ποσού που τους προτείνει. Εκεί ο Drew μαθαίνει ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, αλλά και ότι τα Χριστούγεννα έχουν αξία μόνο όταν τα περνάς με ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε αγαπούν.
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 22:30

Mary Poppins Returns

Δεκάδες χρόνια μετά την πρώτη της επίσκεψη, η αγαπημένη νταντά μικρών και μεγάλων επιστρέφει για να βοηθήσει την επόμενη γενιά της οικογένειας Banks. Ο μικρός Michael έχει μεγαλώσει και ζει με τα παιδιά του μετά τον χαμό της συζύγου του. Στόχος της Mary Poppins αυτή τη φορά είναι να βοηθήσει τα παιδιά των Banks να ξαναβρούν την χαρά και την ελπίδα που έχασαν μετά τον χαμό της μητέρας τους. Η Emily Blunt πρωταγωνιστεί ως η πιο τέλεια νταντά που έχει υπάρξει και μας μαθαίνει ότι τα πάντα είναι δυνατά, ακόμα και το πιο απίθανο πράγμα που μπορεί κανείς να σκεφτεί!                                                                                                                                           COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 18:30

Wrapped Up in Christmas

Κάποτε τα Χριστούγεννα ήταν η αγαπημένη εποχή της Heather. Αυτή τη φορά, όμως, αναγκάζεται ως διευθύντρια του χριστουγεννιάτικου εμπορικού κέντρου της περιοχής, να κλείσει τα μαγαζιά που δεν έκαναν πολλές πωλήσεις. Όταν η ανηψιά της την βλέπει να στεναχωριέται εύχεται στον “Άγιο Βασίλη” του mall να της βρει έναν έρωτα για τα Χριστούγεννα. Ο Άγιος Βασίλης αυτός, όμως, είναι ο Ryan, που προσπαθεί παράλληλα να σώσει το μαγαζί της θείας του. Κανείς από τους δύο δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα του άλλου, αλλά αρχίζουν να ερωτεύονται. Θα βγει πραγματική η ευχή της ανηψιάς της ή η Heather θα γίνει η “κακιά” των Χριστουγέννων;
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 22:30

The Grinch

Το The Grinch είναι μία από τις πιο κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που φυσικά μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι. Αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού και μοναχικού πράσινου πλάσματος, που δεν μισεί τίποτα περισσότερο από τα Χριστούγεννα! Έτσι, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τα Χριστούγεννα της πόλης, μέχρι που θα βρεθεί στον δρόμο του η Cindy-Lou Who. Η μικρή Cindy-Lou θα δείξει σε εκείνον αλλά και σε ολόκληρη την πόλη ποιο είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε.
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 20:50

The Incredibles 2

Η αγαπημένη μας “απίθανη” οικογένεια επιστρέφει με μία ολοκαίνουρια περιπέτεια. Αυτή τη φορά η Helen καλείται να καθοδηγήσει μια καμπάνια για να ξαναγίνουν διάσημοι οι σούπερ ήρωες, ενώ ο Bob αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι για μια διαφορετικά ηρωική δουλειά, την ανατροφή των τριών παιδιών τους. Η αποστολή τους ανατρέπεται όταν ένας νέος “κακός” εμφανίζεται με ένα ιδιοφυές και επικίνδυνο σχέδιο που τα απειλεί όλα. Οι “Απίθανοι”, όμως, δεν φοβούνται τις προκλήσεις, ειδικά με τον Frozone στο πλευρό τους! Και αυτό κάνει αυτή την οικογένεια τόσο απίθανη! Μπορεί να μην είναι κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία αλλά είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίοδο!
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 20:20

A Prince for Christmas

Όταν ένας πρίγκηπας μαθαίνει ότι οι γονείς του του επιφυλάσσουν για την ημέρα των Χριστουγέννων γάμο με μια άγνωστη, αποφασίζει να το σκάσει και να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Εκεί, όμως, γνωρίζει την Έμμα, μια ευγενική κοπέλα που θέλει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να φύγει από την πόλη της. Όσο περισσότερο γνωρίζονται τόσο πιο πολύ ερωτεύονται, κανείς όμως δεν γνωρίζει ακόμα την πραγματική ταυτότητα του πρίγκηπα Ντάνκαν.
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, 22:30

Christmas Wonderland

Τα Χριστούγεννα η Heidi, μια επιμελήτρια τέχνης που είχε αφήσει πίσω της την μικρή πόλη που μεγάλωσε για να γίνει διάσημη ζωγράφος, πρέπει να επιστρέψει στο παλιό της για να προσέξει τα ανήψια της. Όλα πάνε καλά μέχρι που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις της αδερφή της, όπως να βοηθήσει στην διοργάνωση του ετήσιου χριστουγεννιάτικου χορού. Εκεί θα ξαναβρεθεί με τον πρώτο της έρωτα, Chris, με τον οποίο θα θυμηθεί πως είναι να περνάς ευτυχισμένα Χριστούγεννα, ενώ θα ξαναβρεί το πάθος της για τη ζωγραφική. Όταν πλησιάζει το τέλος των Χριστουγέννων, όμως, πρέπει να αποφασίσει αν θα γυρίσει στην παλιά της ζωή ή αν θα ξεκινήσει μια νέα στο πλευρό του Chris.
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Σάββατο 4 Ιανουαρίου, 22:30

UP

Μία άκρως διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική περιπέτεια, στην οποία ο 78χρονος Carl Fredricksen εκπληρώνει επιτέλους το όνειρο του να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία. Δένει, λοιπόν, το σπίτι του σε χιλιάδες μπαλόνια και πετάει στην άγρια φύση της Νότιας Αμερικής. Έχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Καταλάθος επιβιβάστηκε μαζί του ένας μικρός 9χρονος εφιάλτης, που θα κάνει σίγουρα λιγότερο βαρετή την περιπέτεια αυτή.
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 20:45

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

Στο “Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2” οι αγαπημένοι μας ήρωες επιστρέφουν για να εξερευνήσουν τον εντυπωσιακό κόσμο του ίντερνετ. Ο Ralph και η Vanellope θα ρισκάρουν τα πάντα ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παγκόσμιου Ιστού, ώστε να σώσουν το video game της Vanellope, Sugar Rush. Όντας δικαιολογημένα μπερδεμένοι βασίζονται στους κατοίκους του διαδικτύου για να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο τους.
COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, Τρίτη 7 Ιανουαρίου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έως τις 7 Ιανουαρίου 2020 το χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD θα προβάλλει περισσότερες από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια σε  τρεις ζώνες: Fantasy Tales από τις 18.00, Family Tales από τις 20.00 και Christmas Tales στις 22.30.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b