ΝΕΑ
#NotreDame: Το πιο δημοφιλές hashtag για το 2019 ήταν για την Παναγία των Παρισίων
Το ενδιαφέρον των περισσοτέρων χρηστών στα social media φαίνεται πως προσέλκυσε η μεγάλη καταστροφή του ιστορικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, στις 15 Απριλίου 2019.
Monopoli Team
10.12.2019
A
A
Δεδομένου ότι η Παναγία των Παρισίων είναι ένα αξιοσημείωτο αξιοθέατο, και μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO, απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Twitter, το γεγονός της καταστροφής του ιστορικού ναού είχε τα περισσότερα σχόλια από οποιοδήποτε άλλο.
Το hashtag #NotreDame φαίνεται να βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης σε σχέση με τα θέματα της επικαιρότητας που είχαν τις περισσότερες αναφορές φέτος παγκοσμίως, σύμφωνα με το Twitter, το οποίο ωστόσο δεν αναφέρει αριθμούς.
Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή hashtags της φετινής επικαιρότητας βρίσκεται και η νέα αυτοκρατορική εποχή της Ιαπωνίας «Reiwa» και οι διαδηλώσεις στην Βενεζουέλα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι Ambassade για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές και αυτό το καλοκαίρι στον λόφο Φιλοπάππου
Οργή Λαού: Τα Υπόγεια Ρεύματα για μια συναυλία αφιερωμένη στην ποίηση στην Τεχνόπολη
Group Therapy: Η ανατρεπτική κωμωδία της Πένυς Φυλακτάκη στο ΚΘΒΕ
Η Τάμτα στο SMUT με special guests Lou και Teo.x3
Σπουδή ή Καπρίτσιο: Ρεσιτάλ βιολιού με τον Γιώργο Δασκαλάκη στο Μέγαρο
Cyberpunk 2077-A portrait study: Έκθεση του Γιώργου Καστάνη στο Δρομοκαΐτειο
Ιron Traces: Μια τοποειδική παράσταση χορού ως επανασύνδεση με το εξορυκτικό τοπίο της Σερίφου
Μεγάλο αφιέρωμα στον Άρβο Περτ στο Ηρώδειο
Η Tilda Swinton στη Στέγη: Έκθεση, περφόρμανς, θερινό σινεμά και masterclass σε ένα πολυδιάστατο αφιέρωμα