ΝΕΑ
#NotreDame: Το πιο δημοφιλές hashtag για το 2019 ήταν για την Παναγία των Παρισίων
Το ενδιαφέρον των περισσοτέρων χρηστών στα social media φαίνεται πως προσέλκυσε η μεγάλη καταστροφή του ιστορικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, στις 15 Απριλίου 2019.
Monopoli Team
10.12.2019
A
A
Δεδομένου ότι η Παναγία των Παρισίων είναι ένα αξιοσημείωτο αξιοθέατο, και μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO, απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Twitter, το γεγονός της καταστροφής του ιστορικού ναού είχε τα περισσότερα σχόλια από οποιοδήποτε άλλο.
Το hashtag #NotreDame φαίνεται να βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης σε σχέση με τα θέματα της επικαιρότητας που είχαν τις περισσότερες αναφορές φέτος παγκοσμίως, σύμφωνα με το Twitter, το οποίο ωστόσο δεν αναφέρει αριθμούς.
Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή hashtags της φετινής επικαιρότητας βρίσκεται και η νέα αυτοκρατορική εποχή της Ιαπωνίας «Reiwa» και οι διαδηλώσεις στην Βενεζουέλα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Stop scrolling: Εβδομάδα με Oscars, Παπαϊωάννου Χ Rosalia και (μονίμως) πόλεμο
Αυτή την 25η Μαρτίου πάμε για φαγητό δίπλα στη θάλασσα
Family Weekend: 12+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Η ποίηση μέσα από τα μάτια (και τους στίχους) των μεγάλων μας ποιητών
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 21-22 Μαρτίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν 21-22 Μαρτίου
Άννα Μπολένα: Ένα σπάνιο ορόσημο του ιταλικού ρομαντικού ρεπερτορίου ζωντανεύει στη Λυρική
Ο “ανίκητος” Τσακ Νόρις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών
It’s always the sun: Έκθεση φωτογραφίας για το νέο λεύκωμα της Ελισάβετ Μωράκη
Stillborn: Μια σωματική solo performance για το αίσθημα του κενού στο Steehos Space