ΝΕΑ
#NotreDame: Το πιο δημοφιλές hashtag για το 2019 ήταν για την Παναγία των Παρισίων
Το ενδιαφέρον των περισσοτέρων χρηστών στα social media φαίνεται πως προσέλκυσε η μεγάλη καταστροφή του ιστορικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, στις 15 Απριλίου 2019.
Monopoli Team
10.12.2019
A
A
Δεδομένου ότι η Παναγία των Παρισίων είναι ένα αξιοσημείωτο αξιοθέατο, και μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO, απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Twitter, το γεγονός της καταστροφής του ιστορικού ναού είχε τα περισσότερα σχόλια από οποιοδήποτε άλλο.
Το hashtag #NotreDame φαίνεται να βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης σε σχέση με τα θέματα της επικαιρότητας που είχαν τις περισσότερες αναφορές φέτος παγκοσμίως, σύμφωνα με το Twitter, το οποίο ωστόσο δεν αναφέρει αριθμούς.
Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή hashtags της φετινής επικαιρότητας βρίσκεται και η νέα αυτοκρατορική εποχή της Ιαπωνίας «Reiwa» και οι διαδηλώσεις στην Βενεζουέλα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
H KOA υποδέχεται τον πιανίστα Ίβο Πογκορέλιτς στο 2ο κονστέρτο του Ραχμάνινοφ
Στο NYX Esperia Palace ανακαλύπτεις το «σχήμα της επιθυμίας»
Το Κοράκι: Η Ομάδα Νοσταλγία στήνει μια σκοτεινή, μουσική τελετουργία στο Rabbithole
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 20 Νοεμβρίου
Πρεμιέρες: Τα νορβηγικά «Όνειρα» κατακτούν το φεστιβάλ Βερολίνου
Ήλιος με δόντια: Παράταση λόγω επιτυχίας στο Θέατρο Μπέλλος
Met Gala 2026: Αποκαλύφθηκε το θέμα της φετινής διοργάνωσης
Ο Tim Crouch στην Αθήνα για μια συζήτηση με το κοινό
Ριφιφί: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV
Οι Super Stereo “γιορτάζουν” στο Ίλιον plus