MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
30
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tα νέα τραγούδια της Μonika έχουν ελληνικό στίχο – Ακούστε τα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η νέα της δουλειά έχει τίτλο «Ο κήπος είναι ανθηρός», αποτελείται από επτά τραγούδια και περιλαμβάνει και το κομμάτι «Στάλα», που είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο πέρσι που πρωτοκυκλοφόρησε.

author-image Γεωργία Οικονόμου

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Πολυαναμενόμενο το νέο album της Μonika, καθώς είναι η πρώτη φορά που τα τραγούδια της έχουν και επίσημα ελληνικό στίχο. Kαι λέμε επίσημα γιατί κάποια από αυτά, όπως το «Για ποιον έρωτα ζω» ή το «Τυχερό αστέρι» τα λέει συχνά στις συναυλίες της -και η αλήθεια είναι πως κάνουν… θραύση- δεν έχουν, όμως, περιληφθεί στα album της. 

Η νέα της δουλειά έχει τίτλο «Ο κήπος είναι ανθηρός», αποτελείται από επτά τραγούδια και περιλαμβάνει και το κομμάτι «Στάλα», που είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων στο διαδίκτυο πέρσι που πρωτοκυκλοφόρησε.

Η ίδια Monika, προλογίζοντας την κυκλοφορία του album έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook: «Αυτές οι μέρες είναι ξεχωριστές, με τόση σημασία και συγκίνηση που συνοψίζουν σχεδόν όλη μου τη πορεία στη μουσική. Τραγούδια πολλά, εικόνες γεμάτες κι έρχεται ο πρώτος μου ελληνόφωνος δίσκος να μου υπενθυμίσει πως στη ζωή όσο και να φύγουμε μακριά πάντοτε οι ρίζες μας τραγουδούν μελωδικά στη καρδιά. Έτσι και ο “Κήπος είναι ανθηρός”. Κυκλοφόρησε και υπάρχει εκεί έξω, κάθε μέρα σε όλο και περισσότερα καταστήματα, στο ραδιόφωνο, στο ίντερνετ. Ήμουν 18 χρονών όταν έγραψα το πρώτο τραγούδι αυτού του δίσκου, το “Σε ποιον έρωτα ζω;” και μετά από τόσα χρόνια ήρθε ο καιρός, οι άνθρωποι, η στιγμή που το τραγούδι αυτό απέκτησε 6 ακόμη φιλαράκια, 6 ακόμη ιστορίες, τραγούδια γεμάτα από αγάπη που επιτέλους μοιράζομαι μαζί σας. Γιορτάζω σήμερα και το οφείλω σε όλους εσάς. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του δίσκου. Σας θεωρώ πλέον οικογένεια και παρόλο που δεν ξέρω αν ποτέ θα κυκλοφορήσω και δεύτερο ελληνόφωνο δίσκο, γνωρίζω πολύ καλά και το πιστεύω πως τον “Κήπο” μας αυτόν θα τον ταξιδέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, τις ώρες στο στούντιο, τα αστεία μας, τις δυσκολίες, θα θυμόμαστε πως όλα έγιναν “σωστά” σαν πλάνο μιας πανέμορφης καινούργιας εμπειρίας. Θα μας αγκαλιάζει στο άκουσμα, θα νιώθουμε, θα χαμογελάμε κι έτσι θ’ ανθίζουν μέσα μας παντοτινά οι στιγμές. Σας ευχαριστώ. Καλοτάξιδο για όλους μας!»

Αυτές οι μέρες είναι ξεχωριστές, με τόση σημασία και συγκίνηση που συνοψίζουν σχεδόν όλη μου τη πορεία στη μουσική….

Gepostet von MONIKA am Dienstag, 26. November 2019

Ακούστε τα νέα της τραγούδια εδώ: 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Το Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με μουσική, θέατρο, κινηματογράφο
Εκδηλώσεις
Μπαρόκ αυγουστιάτικη πανσέληνος στη Μονεμβασία από τους De Profundis
Μουσικά Νέα
Από καρκίνο έφυγε από τη ζωή η Ντόλι Πάρτον – Η ανακοίνωση της οικογένειας
Μουσικά Νέα
Η Ντόλι Πάρτον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών
Μουσικά Νέα
Ο Δημήτρης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή
Μουσικά Νέα
Το Ταξίδι στο Φως συνεχίζεται: Ο Σταύρος Ξαρχάκος ταξιδεύει τον Λυκαβηττό “σε σύμπαν ερωτικό”
Μουσικά Νέα
Το Φεστιβάλ Γλυφάδας συνεχίζεται: Δωρεάν συναυλίες, θέατρο, σινεμά και τον Σεπτέμβριο
Μουσικά Νέα
Off The Hook Festival 2026: Τα μεγαλύτερα ονόματα της rap στο ΟΑΚΑ
Μουσικά Νέα
30 χρόνια Γιάννης Κότσιρας: Sold out και οι δύο συναυλίες στο Βεάκειο
Μουσικά Νέα
Sold out το «Ταξίδι στο Φως» του Σταυρού Ξαρχάκου στον Λυκαβηττό
Μουσικά Νέα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος Quartet στο Φεστιβάλ στο Πάρκο στην Πάρο
Μουσικά Νέα
ΡΙΖΕΣ ΦΕΣΤ: Οι «Ρίζες» αποχαιρετούν το καλοκαίρι με ένα μεγάλο γλέντι στην Τεχνόπολη