MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Pet Stories

Τρία pet friendly events στην πόλη

Μια συναυλία, μια παρουσίαση βιβλίου και ένα φεστιβάλ tattoo-τσέπης, όλα τους με φιλοζωϊκό ενδιαφέρον, μας δίνουν ραντεβού στους δρόμους της πόλης.

author-image Μαριάννα Κουρκούνη

Τετράποδες νότες

Ένα live με πιάνο-φωνή και ελληνικό ρεπερτόριο, που μας ξεναγεί στις μουσικές διαδρομές των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Μικρούτσικου και Κραουνάκη, στήνεται για μία βραδιά στον Πολυχώρο Σκαλί, στην Ηλιούπολη. Τη φωνή της Σοφίας Ζακολίκου συνοδεύουν οι μελωδίες του πιανίστα Αλέξανδρου Φαρή. Πριν τη συναυλία, σημειώστε πως στον χώρο πραγματοποιείται μπαζάρ (5-9.30 μ.μ.) της ΖΕΗ.

Η είσοδος κοστίζει 12 ευρώ με μπίρα ή κρασί (κρατήσεις: 210 9912496). Μέρος των εσόδων του live θα δωθούν στην πάντα δραστήρια Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ), που φροντίζει τα αδεσποτάκια της περιοχής.
Που: Σκαλί Art Πολυχώρος Πολιτισμού & Ψυχαγωγίας (Λεωφόρος Ειρήνης 30-32, εμπορικό κέντρο Ηλιοτρόπιο, Ηλιούπολη)
Πότε: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, 9 μ.μ.-12 π.μ.

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η Νέρα, η τύχη και μια ζωή σαν παραμύθι»

Ένα βιβλίο που θέλει να ευαισθητοποιήσει και να περάσει το μήνυμα της φιλοζωΐας στους μικρούς αναγνώστες παρουσιάζεται το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ιανός.

Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η Νέρα, μια αθώα σκυλίτσα που γεννήθηκε σε σπίτι, όμως κατέληξε να περιπλανιέται μόνη στους δρόμους. Η ιστορία της Νέρας είναι μια περιγραφή της δύσκολης ζωής ενός αδέσποτου, μέσα από τα δικά του μάτια και τις δικές του εμπειρίες. Στόχος της συγγραφέως στην πρώτη της συγγραφική προσπάθεια, είναι να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα, ώστε να ξανασκεφτούμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ζώα.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά 6 ετών και άνω. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η φυσικοθεραπεύτρια και ιδρυτικό Μέλος του “straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα”, Μαρία Θεοδοσίου, η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτρια Μαργαρίτα Μανθου και η ραδιοφωνική παραγωγός, Πόπη Χατζηδημητριου. Σε ρόλο συντονίστριας, η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Αμανατίδου-Γιαννούλη.
Που: IANOS Café (Σταδίου 24, Αθήνα)
Πότε: 7 Δεκεμβρίου 2019, 5 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

TattooFest για τα αδέσποτα

Σκέφτεστε να «χτυπήσετε» ένα μικρό τατού αλλά όλο το αναβάλετε; Ευκαιρία να κάνετε ένα πέρασμα από το Execute των Εξαρχείων, ένα μαγαζάκι-θησαυρό για τα εναλλακτικά fashion icons. Για ένα διήμερο, 29 & 30 Νοέμβρη, tattoo artists προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για τα αδέσποτα, με σχέδια που ξεκινούν από 25 ευρώ. Εάν, πάλι, δεν σας εμπνεύσει κάποιο από τα διαθέσιμα flash τατού, μπορείτε να φέρετε το σχέδιο που θέλετε εκτυπωμένο σε πραγματικό μέγεθος σε ένα φύλλο χαρτί και οι καλλιτέχνες θα αναλάβουν τα υπόλοιπα. Αλλιώς, στηρίξτε κάνοντας εκείνο το piercing που θέλατε από καιρό. Η τιμή των piercing ξεκινά από τα 15 ευρώ.
Που: Execute (Ζωοδόχου Πηγής 29, Εξάρχεια)
Πότε: Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, 12-8 μ.μ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b